Tule opettajaksi

Muualla maailmassa ja viimeisimmäksi Ruotsissa menetykseksi osoittautunut konseptimme laajenee Suomeen. Ammattitaitoiset opettajamme ovat tunnettuja asiantuntemuksestaan omalla alallaan ja he ovat merkittävässä osassa koulutussisältöjen räätälöimisessä. Oletko yksi heistä tai tiedätkö jonkun lähipiirissäsi? Kerro meillekin, niin jutellaan lisää.

MIKSI RYHTYÄ OPETTAJAKSI ACADEMYYN?

Opettajana toimiminen Academyllä tarkoittaa työskentelyä Accelerated Learning -menetelmän viitekehyksen parissa. Tämä puolestaan tarkoittaa motivoituneiden ja osaavien, vaativien testien läpikäyneiden osallistujien kanssa työskentelyä. Valikoitu ryhmä luo dynaamisen ympäristön ja mahtavan ilmapiirin luokkahuoneeseen.

Academy tarjoaa kokeneille ja omistautuneille opettajille mahdollisuuden luoda innostava oppimisympäristö, muun muassa seuraavien asioiden ansiosta:

  • Opettajat keskittyvät opettamisen lisäksi myös oppijan yksilölliseen kohtaamiseen. Jokaisen oppiminen helpottuu entisestään, kun opettaja panostaa oppimisen tukemiseen ja ohjaukseen.
  • Opettajamme työskentelevät yhdessä - vastuuopettaja saa apua avustavilta opettajilta ja asiantuntijoilta. Avustavat opettajat auttavat oppijoita kädestä pitäen erilaisissa harjoituksissa, jotka kehittävät oppijoiden valmiuksia ja osaamista. Asiantuntijaopettajat toimivat tiettyjen aihealueiden parissa syventämässä oppijoiden taitoja kustakin osa-alueesta.
  • Academyn opettajat osallistuvat vahvasti opetuksen suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Haluatko osaksi kasvavaa tiimiämme ja liittyä matkalle luomaan parasta Accelerated Learning -koulutusta myös Suomeen?

Copywriter, analyst and designer in a meeting at the Bombayworks office in Malmö
”Olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka motivoitneita ohjelman osallistujat ovat olleet. Korkea motivaatio yhdistettynä intensiiviseen koulutusohjelmaan tekee heidän kehittymisestään erittäin nopeaa ja mahdollistaa sen, että he ovat tuottava osa yritystä heti valmistumisestaan lähtien.”
PATRIK JÖNSSON, opettaja C#.NET