Tietosuojaseloste

ACADEMY VÄLITTÄÄ
YKSITYISYYDESTÄSI JA TIETOSUOJASTASI

Me Academyssä
välitämme yksityisyydestäsi ja tietosuojastasi. Työskentelemme aktiivisesti
tietosuojakysymysten kanssa varmistaaksemme, että keräämiämme henkilötietoja
käsitellään vastuullisella ja turvallisella tavalla. Tällä sivulla voit saada
lisää tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia
sinulla on soveltuvien tietosuojasäännösten mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä
yksityisyyteen liittyvästä työstämme tai suorittamastamme henkilötietojesi
käsittelystä, voit aina ottaa meihin yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen
info@academy.fi.

TIETOA SUORITTAMASTAMME HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYSTÄ

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

Academy kerää henkilötietoja sinusta tarjoamamme palvelun laajuudessa. Henkilötietojesi kerääminen ja sitä seuraava käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan käyttöehtojen mukaisesti tai siten, kun on välttämätöntä käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi. Meidän saattaa täytyä esimerkiksi säilyttää tiettyjä tietoja sinusta täyttääksemme lakisääteiset velvoitteet, kuten työlainsäädännön tai kirjanpitosääntelyn asettamat velvoitteet.

Keräämme myös luvallasi henkilötietojasi evästeiden avulla, kun vierailet internetsivullamme. Internetsivun vierailijana sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille pääsyä henkilötietoihisi ja voit välttää tämän olemalla hyväksymättä evästekäytäntöämme laitteellasi. Voit lukea evästekäytännöstämme (link here) lisää siitä, miten ja milloin käytämme evästeitä.

Alla oleva kaavio esittää, mitä sinuun liittyviä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoituksiin.

Tarkoitus
Henkilötiedot
Laillinen peruste
Ajanjakso
Internetsivujen kokemuksen parantaminen ja asianmukaisen markkinoinnin tarjoaminen
- Käyttäjän luomat tiedot, kuten internetsivuillamme tehdyt klikkaukset
- Tekniset tiedot, kuten laitteet ja IP-osoite
- Tietoja käyttäytymisestäsi internetsivuilla
- Maa
- Päivämäärä
Academyn oikeutettu etu parantaa internetsicujen kokemustasi ja tarjoja sinulle asianmukaista markkinointia
38 kuukautta
Tapahtumat
Soveltuvin osin:
- Nimi
- Sähköposti
- Puhelinnumero
- Koulutus
- Valmistuminen
Academyn oikeutettu etu brändimme ja palveluidemme markkinointiin
Kunnes tapahtuma on päättynyt
Events
Soveltuvin osin:
- Allergiat
Suostumuksesi
Kunnes tapahtuma on päättynyt

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Joissain tapauksissa saatamme jakaa henkilötietojasi ulkopuolisten osapuolten kanssa. Näitä voivat esimerkiksi olla myyjät tai viranomaiset, joille meillä on lakisääteinen velvollisuus antaa tiettyjä tietoja. Kun jaamme henkilötietojasi ulkopuolisen osapuolen kanssa, teemme niin ainoastaan tarkoituksiin, joihin tiedot alun perin kerättiin. Käytämme aina tarvittavia turvatoimenpiteitä varmistaaksemme, että ulkopuolinen osapuoli käsittelee tietojasi oikealla ja turvallisella tavalla, kuten solmimalla sitovia sopimuksia myyjiemme kanssa.

Henkilötietojasi voidaan jakaa seuraavien ulkopuolisten osapuolten kanssa:

Academic Work konsernin yhteisöt – Voimme joskus jakaa tietojasi muiden konsernimme yhteisöjen kanssa. Näin voi tapahtua esimerkiksi rekrytointiprosessin yhteydessä, kun toinen yhteisö tarjoaa palveluita, jotka voivat johtaa henkilötietojesi käsittelyyn puolestamme.

Toimittajat ja yhteistyökumppanit – Voimme joskus jakaa henkilötietojasi toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme, kuten IT-toimittajille säilytykseen ja operatiivisen toiminnan hallinnointiin sekä markkinointityökalujen, rekrytointityökalujen ja persoonallisuustestien toimittajille.

Viranomaiset – Jos kansallinen tai kansainvälinen lainsäädäntö edellyttää, saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi viranomaisten kanssa, kuten Suomen veroviranomaisen (Verohallinto) tai Kansaneläkelaitoksen (Kela) kanssa.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja siitä, mille ulkopuolisille osapuolille jaamme henkilötietojasi.

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, ettei henkilötietojasi säilytetä tai muutoin käsitellä EU/ETA:n ulkopuolisissa maissa. Jos henkilötietojasi siirretään EU/ETA:n ulkopuolisiin maihin, käytämme tarvittavia suojatoimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään tavalla, joka on soveltuvien tietosuojalakien mukainen, kuten käyttämällä asianmukaisia suojatoimenpiteitä siirrossa. Jos haluat kopion käytetyistä suojatoimenpiteistä tai jos haluat lisää tietoja siitä, missä henkilötietojasi käsitellään, voit aina olla meihin yhteydessä.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Soveltuvat tietosuojalait antavat sinulle useita oikeuksia, kun henkilötietojasi käsitellään. Alta löydät lyhyen kuvauksen näistä oikeuksista. Sinulla olevat oikeudet voivat vaihdella riippuen, mihin tarkoituksiin käsittelemme tietojasi.

Oikeus suostumuksen peruuttamiseen - Kun oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Helpoin tapa peruuttaa suostumus on ottamalla yhteyttä info@academy.fi

Oikeus saada pääsy tietoihin – Jos Academy käsittelee henkilötietojasi, sinulla on oikeus pyytää vahvistusta tästä seikasta ja saada tietoja käsittelystä. Sinulla on myös oikeus pyytää kopiota sinusta käsittelemistämme henkilötiedoista veloituksetta.

Oikeus tietojen oikaisemiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää Academyä oikaisemaan tietosi, jotka ovat mielestäsi virheelliset tai puutteelliset. Sinulla on joka tapauksessa aina mahdollisuus muuttaa tietoja, jotka olet lisännyt hakijaprofiiliisi.

Vastustamisoikeus – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa Academyn suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä, kuten silloin, kun se koskee suoramarkkinointia. Kaikissa tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella (yllä olevan taulukon mukaisesti), sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä. Jos vastustat käsittelyä, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää Academyä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi tapauksissa, joissa kiistät, että sinusta käsittelemämme tiedot ovat paikkansapitäviä. Voit tällaisissa tapauksissa pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä aikana, jolloin tarkistamme tietojesi paikkansapitävyyden. Niissä tapauksissa voimme käsitellä henkilötietojasi ainoastaan hyväksynnälläsi, lukuun ottamatta tilanteita, joissa Academy laatii, esittää tai puolustautuu oikeusvaateelta suojellakseen jonkun muun oikeutta tai suojellakseen tärkeää julkista etua.  

Oikeus tietojen poistamiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää Academyä poistamaan henkilötietosi. Tämä oikeus soveltuu seuraavissa tilanteissa:

  • Jos tiedot eivät enää ole välttämättömiä tarkoituksiin, joihin ne kerättiin.
  • Jos peruutat suostumuksesi eikä meidän tarvitse säilyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten lakisääteisten velvollisuuksien vuoksi.
  • Jos vastustat oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä ja syysi vastustamiselle on painavampi kuin etumme.
  • Jos vastustat suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin eikä meidän tarvitse käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin.
  • Jos henkilötietojasi käsitellään laittomalla tavalla.
  • Jos henkilötietosi on poistettava lakisääteisen velvollisuuden vuoksi.

Ota ystävällisesti huomioon, että meillä saattaa joka tapauksessa olla velvollisuus tallentaa henkilötietosi esimerkiksi kanssasi tehdyn sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden takia. Näissä tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan sanottuun tarkoitukseen.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi tai täyttääksemme sopimuksen kanssasi, sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä muodossa.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit aina olla meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen välityksellä. Jos et ole tyytyväinen siihen, miten Academy käsittelee henkilötietojasi, sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Suomessa se on Tietosuojavaltuutettu.

Evästeet

Saadaksesi lisää tietoja Academyn evästeiden käytöstä, katso ystävällisesti Evästekäytäntömme (linkki tulossa pian).

Muutokset tietosuojaan liittyvissä tiedoissamme

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tähän informaatiotekstiin. Uusin versio on aina saatavilla internetsivuiltamme. Kun laajempia päivityksiä tehdään (kuten muutoksia tarkoituksiin, joihin käsittelemme henkilötietojasi tai muutoksia siihen, mitä henkilötietoja sinusta käsittelemme), lähetämme uuden version informaatiotekstistä sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille antanut.

Miten voit olla yhteydessä meihin?

Academic Work Academy Finland Oy (Y-tunnus: 2841883-9) on henkilötietojesi käsittelyssä rekisterinpitäjä. Seuraamme soveltuvaa eurooppalaista ja suomalaista tietosuojalainsäädäntöä ja meillä on sitoutunut tietosuojatiimi, joka työskentelee aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaakseen, että käsittelemme tietojasi vastuullisella ja turvallisella tavalla. Kansalliset Tietosuoja-asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja voit aina ottaa yhteyttä osoitteeseen info@academy.fi

Academic Work Academy Finland Oy

Keilaranta 6

02150 Espoo

Academic Work puhelinvaihde: +358 10 680 5600