Academy-uutiset

2019-04-04

Paperihommat koneille, kehitystyö ihmisaivoille – näin järjestelmäasiantuntijat muuttavat työn tulevaisuutta

Järjestelmäasiantuntija ja ServiceNow – lyökö tyhjää? Lue, millainen inhimillisen ongelmanratkaisun ja teknisen osaamisen yhdistävä rooli sanojen taakse kätkeytyy ja miksi ura niiden parissa kannattaa aloittaa juuri nyt.
Lue lisää
2019-03-27

Koodia, kokonaisvaltaista ongelmanratkaisua ja kehittymismahdollisuuksia – tätä kaikkea on työ pilvipalveluiden parissa

12 viikon intensiivinen koulutus, varma työpaikka IT-konsulttina esimerkiksi Digialla, Cybercomilla tai Fortumilla ja vauhdilla kehittyvä ala. Tätä on odotettavissa heille, jotka näkevät tulevaisuutensa pilvessä.
Lue lisää
2019-03-26

12 viikossa uusi ura IT-alalla – Academystä valmistuneet konsultit kertovat kokemuksistaan

Millainen on 12 viikon kiitorata uudelle uralle ja mitä eväitä se antaa töihin siirtymistä varten? Academysta valmistuneet konsultit kertovat.
Lue lisää
2019-03-15

Kaiken takana on koodi – ja sen voi oppia 12 viikossa

Miten koodi pyörittää maailmaa? Ja miten sen oppiminen 12 viikon intensiivikoulutuksessa on mahdollista? IT-konsulttina ja -kouluttajana työskentelevä Tommi Teräsvirta kertoo.
Lue lisää
2019-03-12

Pää pilvessä ja katse kehityksessä – miten pilvipalveluosaaminen mullistaa maailmaa

Työ internet-ajan käänteentekevimmän ilmiön parissa ja lähes loputtomat kehittymismahdollisuudet – tätä on työskentely pilvipalveluiden parissa.
Lue lisää
2019-03-11

Mitä data-analytiikka on ja miten se pyörittää maailmaa?

Dataa on kaikkialla. Älypuhelinten ja sovellusten aikakautena sitä myös kerätään enemmän kuin koskaan ennen. Data ei kuitenkaan ole itseisarvo: jotta sitä voidaan hyödyntää, vaatii se parikseen analyyttisiä ihmissilmiä. Juuri tämän takia data-analytiikka on kasvava ja kiivaasti kehittyvä työmarkkina.
Lue lisää
2019-03-11

Mitä Academyn 12 viikon data-analytiikkakoulutuksen jälkeen tapahtuu – näihin tehtäviin uudet osaajat työllistyvät

Selvitimme Fortumin, SAS Instituten ja Fennian data-asiantuntijoilta, millaista työ datan parissa on. Artikkelin lopusta näet, millaisiin yrityksiin ja rooleihin voit työllistyä intensiivikoulutuksen jälkeen.
Lue lisää
2019-01-30

TIEDOTE: Nyt töihin revitään ServiceNow-osaajat: ”Järjestelmän hallitsevat ovat haluttuja maailmalla”

Yrityksissä on huutava pula palvelunhallinnan alustan ServiceNow’n osaajista. Koulutusyritys Academy aloitti tammikuun alussa yhdessä IT-palveluyritysten CGI:n ja Telian kanssa Suomen ensimmäisen kiihdytetyn oppimisen ServiceNow-kurssin, jossa ServiceNow-asiantuntijaksi valmistuu 12 viikossa. Kaikki kurssilaiset työllistyvät koulutuksen päätteeksi CGI:lle tai Telialle. Kurssi on osallistujille maksuton.
Lue lisää
Lue lisää artikkeleita