Academy-uutiset

Yrityksissä on huutava pula palvelunhallinnan alustan ServiceNow’n osaajista. Koulutusyritys Academy aloitti tammikuun alussa yhdessä IT-palveluyritysten CGI:n ja Telian kanssa Suomen ensimmäisen kiihdytetyn oppimisen ServiceNow-kurssin, jossa ServiceNow-asiantuntijaksi valmistuu 12 viikossa. Kaikki kurssilaiset työllistyvät koulutuksen päätteeksi CGI:lle tai Telialle. Kurssi on osallistujille maksuton.
Lue lisää
Koodauksesta ja urasta IT-alalla pitää tehdä vaihtoehto kaikille taustaan katsomatta. Reilun vuoden verran suomalaisella uudelleenkoulutuskentällä toimittuamme voimme ylpeinä todeta, että 12 viikon koulutusohjelmamme ovat tehneet jo 133 eri ikäisen, eri taustoilla varustetun alanvaihtajan unelmasta totta.
Lue lisää
Koodaamisesta kiinnostunut tanssinopettaja Ville kaipasi lyhyttä ja tehokasta ponnahduslautaa IT-alalle ja haki Academyyn. Nyt hän opettelee ohjelmistokehittämisen saloja – askel askeleelta, aivan kuten tanssilattiallakin.
Lue lisää
Tammikuussa starttaa Suomen Academyn historiassa ainutlaatuinen koulutus: koulutamme 15 tulevaisuuden tekijää työmarkkinoilla kiivaasti kaivatuiksi ServiceNow-osaajiksi, jotka työllistyvät IT-konsultteina alan edelläkävijäyrityksiin Telialle tai CGI:lle. Kokosimme viisi syytä tarttua tilaisuuteen ja aloittaa hakutestien tekeminen jo tänään!
Lue lisää
Heidi valmistui Academysta 12 viikossa IT-konsultiksi ja myyjän työ vaihtui intensiivisen koulutusjakson myötä ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin. Konkreettisesta ongelmanratkaisusta nauttivan triathlonharrastajan mielestä koodaamisessa on parasta haasteiden selättäminen pala palalta pieni onnistuminen kerrallaan – aivan kuten triathlonkilpailussakin.
Lue lisää
Ura IT-alalla kiinnostaa, mutta pohdit vielä, miksi juuri Academy? Parhaiten sen tietävät Academyn käyneet IT-konsulttimme.
Lue lisää
Osaajapula ei koske vain IT-alaa: uusia koulutusinnovaatioita kaivataan kuumeisesti myös rakennusalalla. Siksi Academysta valmistuu pian luokallinen energiatehokkuuden osaajia alan edelläkävijäyritykselle LeaseGreenille.
Lue lisää
Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan ihmisiä ja tiimejä, jotka haastavat mielellään nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistaan sekä ympäröivästä maailmasta. Tällaisia vanhoja toimintatapoja haastavia tiimipelaajia etsii Academyn ServiceNow-ohjelman kautta Telia, johon puolet kurssin käyneistä konsulteista lopulta työllistyy.
Lue lisää
Lue lisää artikkeleita
2018-09-21
2018-09-21
Mitä Academysta valmistunut IT-konsultti osaa koodata? Tähän usein kuulemaamme kysymykseen vastataksemme kokosimme Academyn ensimmäisen Microsoftin teknologioihin erikoistuneen C#.NET-kurssin seitsemän loppuprojektityötä yhteen blogiin – tutustu ja hämmästy!
LUE LISÄÄ
2018-09-19
2018-09-19
Academyn kiihdytetyn oppimismallin kehittäjä Pär Lager kertoo Talouselämä-lehdessä uusien koulutusinnovaatioiden tärkeydestä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Lue tiivistelmä blogista tai koko artikkeli tekstin lopusta löytyvän linkin takaa.
LUE LISÄÄ
2018-09-17
2018-09-17
Johtajuuskirjailija, koulutusinnovaattori ja hallitusammattilainen Pär Lager tarjoaa lääkettä työmarkkinoiden kasvavan osaamisvajeen paikkaamiseen. Avain ratkaisuun lähtee siitä, että luodaan uusia toimintamalleja, joiden avulla työntekijät koulutetaan tuomalla heidät yhteen työnantajien kanssa.
LUE LISÄÄ
2018-09-17
2018-09-17
Sovellusasiantuntija Janne Hytönen pystyy vielä helposti asettumaan Academyn ServiceNow-ohjelmaan hakemista harkitsevan saappaisiin: hän aloitti työt CGI:llä ServiceNow-palvelunhallinta-alustan parissa maaliskuussa ja muistaa siksi hyvin, miltä hyppy ennalta tuntemattoman teknologian maailmaan tuntui.
LUE LISÄÄ
2018-09-10
2018-09-10
20 vuotta sitten yrityksillä oli käytössään aikansa uusimmat koneet ja laitteet. Yritysmaailma nautti uusimmasta teknologiasta ja sen soveltamisesta työn teossa. Nyt, vuonna 2018, tilanne onkin kääntynyt päinvastaiseksi: kuluttajamarkkinat ovat lähteneet ajamaan teknologista kehitystä ja innovaatioita eteenpäin.
LUE LISÄÄ
2018-09-06
2018-09-06
Kesällä järjestetyltä Academyn C#.NET-kurssilta valmistuu yhteensä 29 IT-konsulttia, joissa yhdistyy sekä tuorein teknologiaosaaminen että motivaatio ja kyky oppia nopeasti uutta jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.
LUE LISÄÄ
2018-06-05
2018-06-05
Tämä artikkeli esittelee Suomen Academyn toisen valmistuneen luokan lopputöitä. Edellisessä julkaisussa paljastimme jo kaksi projektia. Valmistuneet IT-konsultit suunnittelivat ja toteuttivat projektinsa pienryhmissä vain kymmenen viikon opetuksen jälkeen. Nämä alla kuvatut projektit demottiin yleisölle ja kutsuvieraille ennen valmistujaisjuhlaa. Yleisössä kummasteltiin, miten näin valmiita ja toimivia töitä saadaan aikaiseksi vain kahdessa viikossa.
LUE LISÄÄ
2018-05-24
2018-05-24
“Pia Paulamäki, ruotsin kielen kääntäjä”, olisi Pia esitellyt itsensä vielä vuosi sitten. Vuonna 2015 Tampereen yliopistosta valmistunut Pia ennätti tehdä jonkin aikaa kääntäjän töitä, mutta työrintamalla oli tarjolla lähinnä pätkätöitä ja sijaisuuksia kerta toisensa jälkeen. Kun viimeiseksi jäänyt sijaisuus oli muutaman kuukauden päästä loppumassa, oli Pia kuullut ohjelmistoalalla työskenteleviltä tutuiltaan Academysta. “Tämähän tulee sitten hyvään saumaan!” Pia kertoo ajatelleensa.
LUE LISÄÄ
2018-05-17
2018-05-17
Hennileena Calonius valmistui jouluna 2017 intensiiviseltä 12 viikon Academy-kurssilta ja aloitti työt heti valmistuttuaan Tiedolla. Tällä hetkellä hän työskentelee Tiedolla julkisen sektorin hankkeen parissa full stack -kehittäjänä. Academysta valmistumisen ja työn aloittamisen jälkeen hektinen elämä on asettunut takaisin omiin uomiinsa.
LUE LISÄÄ
2018-05-11
2018-05-11
Suomen Academyn historian toisen luokan opinnot huipentuivat perinteiseen loppuprojektien esittelyyn. Esityksiä seuraamaan saapuneen yleisön ja viiden asiantuntijan muodostaman raadin ilmehdintää oli hauska seurata iltapäivän kuluessa. Valmistuvien konsulttien projektiesittelyt aiheuttivat ihastuksesta hämmentyneitä katseita ja kohotettuja kulmia. Raikuvia aplodeja kuultiin toinen toistaan vaikuttavampien toteutusten jälkeen.
LUE LISÄÄ
2018-04-12
2018-04-12
Juha Kankaanpää on työskennellyt vuoden ajan energiatehokkuusratkaisuihin keskittyneellä LeaseGreenillä. Hän on saanut lyhyessä ajassa vastuuta ja runsaasti mielenkiintoisia työtehtäviä, mikä johtuu pääasiassa siitä, että hommat hoidetaan kuten luvataan ja asenne oppimiseen on myönteinen. Tuleva diplomi-insinööri Juha, 25, on päässyt osallistumaan omien sanojen mukaan “levottoman siisteihin juttuihin”.
LUE LISÄÄ
2018-03-12
2018-03-12
Academyn uusi oma kampus valmistuu Espoon Keilarantaan keväällä juuri sopivaan aikaan, sillä uudet koulutusohjelmat täyttävät tuliterät luokkatilat kesäksi. Uusi Java-ohjelmoinnin luokka tullaan toteuttamaan yhteistyössä Accenturen kanssa. Kuka tahansa voi hakea ohjelmaan ja mukaan valitut henkilöt työllistyvät Accenturelle jo 12 viikon opintojen jälkeen. Tällaisia IT-painotteisia yksittäisille yrityksille suunniteltuja ja toteutettuja kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmia ei ole järjestetty aikaisemmin Suomessa.
LUE LISÄÄ
2018-03-12
2018-03-12
Suomen johtava energiapalveluyhtiö LeaseGreen kasvaa ja kansainvälistyy kovaa vauhtia. Yhtiö vastaa nykyiseen kysyntään ja tulevaisuuden merkittävän potentiaalisen kasvun vaatimuksiin aloittamalla oman koulutusohjelmansa Academyn kanssa. Tämä ainoastaan LeaseGreenin tarpeisiin suunniteltu kurssi on ainutlaatuinen Suomessa, sillä vastaavaa vain yhdelle yritykselle räätälöityä ohjelmaa ei ole energiatehokkuuden ja tekniikan alalla aiemmin toteutettu. Tulevaisuuden koulu Academy toi Suomeen 12 viikon kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuvan intensiivikoulutuksen, jolla ratkotaan monialaiseen osaajatarpeeseen liittyviä ongelmia. Haku LeaseGreenin historialliselle kurssille alkoi maaliskuun alussa.
LUE LISÄÄ
2018-03-05
2018-03-06
Hanna-Leena Lindblomilla oli aina selkeät urahaaveet: “Ajattelin, että musta tulee isona johtaja. Haaveilin aina tulosvastuussa olemisesta.” Lindblom opiskeli silloisella TKK:lla (nyk. Aalto-yliopisto) Espoossa ensin tuotantotalouden diplomi-insinööriksi ja vielä päälle kauppatieteiden maisteriksi Helsingin Kauppakorkeakoulussa. Urakehitys vei lopulta vastaamaan yli 100 miljoonan liiketoimintayksiköstä Posti-konsernissa, jossa Lindblom oli aiemminkin vastannut liiketoiminnan kehityksestä eri tasoilla.
LUE LISÄÄ
2018-02-08
2018-03-05
Academy on nopea ratkaisu teknologia-alan osaajapulaan. 12 viikkoa kestävästä koulutusohjelmasta valmistuu motivoituneita osaajia työelämän tarpeisiin, sillä Academy-luokka räätälöidään suoraan yrityksen osaamistarpeisiin. Valmistuneilla on hallussaan teknisen osaamisen lisäksi vuorovaikutus -ja työelämätaidot.
LUE LISÄÄ
2018-02-08
2018-03-05
Kahden vuoden kuluttua Suomessa on jo 15 000 ohjelmoijan vaje, arvioi Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisten TIVIA ry. Academy tarjoaa kiihdytettyyn oppimiseen perustuvia ratkaisuja teknologia-alan osaajapulaan. Academy tarjoaa teknologia-alalle ratkaisuksi 12 viikkoa kestäviä koulutusohjelmia. Koulutus räätälöidään suoraan yrityksen osaamistarpeisiin.
LUE LISÄÄ
2018-02-08
2018-03-05
Teknologia-alan intensiivikoulutuksia järjestävä Academy on kehittänyt ainutlaatuisen mallin ratkaisuksi osaajapulaan. Academy rekrytoi opiskelijat kattavalla prosessilla, joka selvittää hakijoiden motivaation ja oppimiskyvyn. 12 viikon koulutus on opiskelijalle ja asiakasyritykselle maksuton.
LUE LISÄÄ
2018-02-05
2018-03-05
Kiihdytetyn oppimisen menetelmää hyödyntävä tulevaisuuden koulu Academy tuli Suomeen viime keväänä tarjoamaan ratkaisuvaihtoehdon IT-alan osaajapulaan. Suomen historian kolmannen Academy-ryhmän haku on alkanut ja tämä luokka tullaan perehdyttämään tulevaisuuden alustan, Microsoft Azuren saloihin. Academyn tavoite on kouluttaa Suomessa yli sata uutta IT-konsulttia vuoden 2018 aikana.
LUE LISÄÄ
2018-01-03
2018-03-05
Academyn kahdentoista viikon intensiiviset opinnot huipentuivat kahden viikon pienryhmissä tehtyihin projekteihin, joiden tarkoitus oli syventää Academyn aikana opittuja taitoja. Projektien esittely mykisti asiantuntijat, sillä valmistuvat konsultit esittelivät kahden viikon työn tuloksena lähes valmiita projekteja. Osa tuotoksista on niin hyviä, että Ruotsin Academyn toimitusjohtaja Micael Holmströmin mukaan niille kannattaisi jopa hakea rahoitusta.
LUE LISÄÄ
2017-12-14
2018-03-05
HiQ:lla on Suomessa palveluksessaan 270 IT-alan ammattilaista. Tukholman pörssissä listattu yhtiö on perustettu jo 1995 ja arvioitu usein Pohjoismaiden kannattavimmaksi IT-taloksi. Suomessa HiQ on vielä pienten ja ketterien IT-yritysten kategoriassa, ja nauttii rennosta ja modernista kulttuurista. Yksi iso haaste on kuitenkin sama kuin kaikilla IT-alan yrityksillä: Osaajapula.
LUE LISÄÄ
2017-11-10
2018-03-05
Antti Pöyhönen, 31, valmistui joulukuussa ensimmäisestä Academyn IT-konsulttikoulutuksesta. Pöyhönen on aiemmalta koulutukseltaan Metropolian Eurooppalaisen yrityshallinnon tradenomi, ja työskennellyt ERP-järjestelmän / konsernin resursointijärjestelmän järjestelmänvalvojana ja teknisenä tukena. Vahva ymmärrys sekä liiketaloudesta että ohjelmistokehityksen puitteista avittivat Academyn alkutaipaleella.
LUE LISÄÄ
2017-10-26
2018-03-05
Academic Workin uusi maksuton koulutusohjelma Academy on Suomen ensimmäinen kokonaan kiihdytetyn oppimisen menetelmää hyödyntävä ohjelma, jossa opiskelijoista valmistuu konsultteja vain 12 viikossa. Koulutuksen jälkeen kaikille opiskelijoille taataan vakituinen työpaikka. Koulutus suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä Sovelto Oyj:n kanssa. Vuoden 2017 syksynä käyntiin polkaistun Suomen ensimmäisen Academy-ohjelman pääopettajaksi valittiin pitkän linjan koulutusammattilainen, Tommi Teräsvirta Soveltolta. Millaisia ajatuksia uusi koulutusohjelma Teräsvirrassa herätti ja mitä vinkkejä hän antaisi uusille hakijoille sekä Academyn IT-ohjelmiin valituille?
LUE LISÄÄ
2017-10-06
2018-03-05
Ruotsista Suomeen rantautunut kiihdytettyyn oppimiseen keskittynyt Academy kouluttaa IT-konsultteja vain 12 viikossa. Noin 500 tunnin tehokoulutuksen läpäisseille taataan vakituinen työpaikka IT-konsulttina. Koulutukseen valittujen taustalla ei ole merkitystä, vaan mukaan voi hakea kuka tahansa. Pääsykokeiden ja soveltuvuustestien päätteeksi Academyyn valikoitui lopulta 20 parasta, josta muodostui lopullinen kirjava koulutusryhmä. Valittujen joukkoon mahtui myös entinen tanssinopettaja Jari Haavisto, joka läpäisi jännittävien vaiheiden jälkeen hakuprosessin.
LUE LISÄÄ
2017-08-11
2018-03-05
Kalle Helminen, 29, kiinnostui koodaamisesta tietokoneharrastuksensa myötä. Kiinnostus kehittyi lopulta konkreettiseksi osaamiseksi ja ammatiksi, sillä helsinkiläinen perheenisä valittiin viime vuonna Academic Workin ensimmäiseen maksuttomaan Academy-koulutusohjelmaan, jossa opiskelijoita koulutetaan Suomessa Java-koodareiksi vain 12 viikossa. Koulutuksen jälkeen kaikille opiskelijoille taataan vakituinen työpaikka.
LUE LISÄÄ
2017-05-24
2018-03-05
Tulevaisuuden koulun Academyn saapuminen Suomeen on herättänyt odotetusti keskustelua ja kirvoittanut kysymyksiä. On luonnollista hämmentyä täysin uuden asian edessä ja vastaamme mielellämme kaikkiin Academyyn liittyviin kysymyksiin. Kokosimme tähän blogikirjoitukseen tärkeitä verkkokeskusteluissa (esim. Helsingin Sanomat, Taloussanomat) esiintyneitä kysymyksiä ja niihin vastauksia helpottaaksemme hämmästyneen kysyjän taakkaa. Olemme loppujen lopuksi vastanneet eniten kysymykseen “tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, onko se?”. Kyllä on, Academy ja samalla kiihdytetty oppiminen (Accelerated Learning) on nyt vihdoin Suomessa.
LUE LISÄÄ
2017-05-11
2018-03-05
Tomi Erävaara on työskennellyt Academic Workilla kolme ja puoli vuotta IT Consultant Managerina, ja viimeiset kaksi vuotta myös esimiehen roolissa IT-rekrytointitiimin Team Managerina. Erävaaran työssä parasta ovat ympäröivät mahtavat ihmiset, joiden kanssa saa olla oma itsensä. Tärkeintä elämässä hänelle on hänen perheensä, johon kuuluvat vaimo ja yksivuotias poika Oskari. Erävaara on kunnianhimoinen ammattilainen, jonka tavoitteena on tehdä Academystä menestystarina.
LUE LISÄÄ
2017-05-11
2018-03-05
Rekrytointipäällikkö Maisa Tuuli vastaa Academyssa rekrytoinneista ja osin kouluttamisesta sekä toimii koulutusohjelmassa yhteyshenkilönä. Innostunut odotus Academyn starttaamisesta palkitaan pian ja Maisa hehkuttaa erityisesti koulutusohjelman valintaprosessia, jossa arvioidaan aidosti hakijan potentiaalia. Hakuprosessi on haastava ja Maisa kertoo nostavansa hattua jokaiselle, joka pääsee mukaan. Hän iloitsee siitä, että kouluttautumisen mahdollisuus on avoinna kaikille ja että myös oma asiantuntijuus on kasvamassa uudenlaisella kentällä. Kunnianhimoinen rekrytointipäällikkö viihtyy vapaa-ajallaan liikunnallisten harrastusten ja ruoanlaiton parissa.
LUE LISÄÄ
2017-05-11
2018-03-05
Tanja Laurila on ollut Academic Workin riveissä yli 3 vuotta, joista viimeiset vajaa pari vuotta IT Consultant Managerina, eli IT rekrytointipäällikkönä. Tanjaa motivoi hänen työssään eniten sen monipuolisuus ja haastavuus – jokainen työpäivä on erilainen. Osaamista työelämään Tanja ammentaa myös urheilun maailmasta: pitkä jalkapalloharrastus on opettanut tiimipelaamista, Savate keskittymiskykyä ja kuntosaliharrastus puolestaan sinnikkyyttä ja itsenäistä tekemistä.
LUE LISÄÄ
2017-05-10
2018-03-05
Julia Dang työskenteli poliittisena sihteerinä Ruotsin eduskunnan kansliassa mutta väsyi työlle tyypilliseen hitaaseen muutostahtiin. Viime kesänä Julia osallistui Academyn kiihdytetyn oppimisen C#/.Net-ohjelmaan ja koulutti itsestään 12 viikossa pätevän ohjelmistokehittäjän. Nyt hän rakentaa tulevaisuuden maksuratkaisuja unelmatyössään Collector Bankilla. ”IT-alalla päätöksentekoprosessit ovat lyhyitä ja näen työni tulokset nopeasti”, Julia sanoo.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Suomen kolmannen Academy-luokan haku on alkanut ja tämä luokka tullaan perehdyttämään tulevaisuuden alustan, Microsoft Azuren saloihin. Microsoftin sovelluskehitysvälineet ja Azure pilvialusta ovat tulevaisuuden osaamista, ja Academy kouluttaa joustavasti ja nopeasti sellaista työvoimaa, jolle on kysyntää.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Juuso Liljavirralla oli jo ennen Academya kaksi tutkintoa: Business Information Technologyn BBA-tutkinto Turun AMK:sta ja Humanististen tieteiden kandi Helsingin yliopistosta Japanin kielessä ja kulttuurissa, josta hän innostui AMK-opintoihin kuuluneen Australianvaihdon aikana. Kiinnostus Academyyn heräsi Facebook-mainoksesta. Ratkaisevaa oli suora lupaus työpaikasta.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Koodariksi 12 viikossa ja vakituinen työpaikka, lupaa Academic Work. Heidän koulutuskonseptinsa Academy aloittaa Suomessa syksyllä, ja se kuulostaa epätodelliselta. Academyyn saa hakea kuka tahansa. Pääsykokeiden jälkeen 15 parasta koulutetaan 12 viikossa IT-konsultiksi. Koulutukseen päässeet saavat ilmaisen koulutuksen ja sen jälkeen töitä. Aaika paljon luvattu. Samaa pohti myös Academic Workin rekrytointiasiantuntija Laura Korpilauri, kun kuuli ideasta ensimmäisen kerran.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Suomessa perjantaina käynnistynyt it-alan osaajien 12 viikon pikakoulutus sai hakijaryntäyksen, jollaista ei Ruotsissakaan ole nähty.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Ruotsissa vuonna 2015 konseptoitu ja yli 300 konsulttia kouluttanut Academy laajenee Suomeen. Academic Work tuo Suomeen kiihdytetyn oppimisen menetelmään pohjautuvan Academy-koulutusohjelman. Syksyllä alkava ohjelma kouluttaa mukaan valituista henkilöistä it-konsultteja vain 12 viikossa.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Suomeen tuodaan syksyllä ”kiihdytettyyn oppimiseen” pohjautuva Academy-koulutusohjelma. Taitojen pitäisi painua kaaliin 12 viikossa, ja mikä parasta: vakituinen työpaikkakin luvataan kurssin päätteeksi. Ruotsissa ohjelmassa on koulutettu jo yli 300 konsulttia vuodesta 2015 lähtien. Opiskelu on kiivastahtista, sillä tiedotteen mukaan opiskelijat tekevät käytännön koodaustyötä noin kolmen kuukauden jakson aikana 500 tuntia.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Henkilöstöpalveluyritys Academic Work tuo Suomeen ohjelmistoalan 12 viikon koulutuksen. Koulutettaville taataan vakituinen työpaikka.
LUE LISÄÄ
2017-05-04
2018-03-05
Academyn tavoitteena on kouluttaa yli sata uutta IT-konsulltia Microsoftin Azure-pilvipalvelun saloihin. Niiden käyttö laajenee ja Microsoft aikoo olla mukana myös IoT-maailman pilvipalveluissa. Alkamassa olevan kolmannen kurssin keskiössä on Azure -alusta, jonka päälle voidaan toteuttaa sovelluksia eri kielillä, esimerkiksi tällä kurssilla käytettävällä C#.NET:llä.
LUE LISÄÄ