Ajankohtaista: Academyn uutiset

2019-07-24

Motivaation ruokkimista, työelämälähtöisiä osaamispaketteja ja joustavia väyliä uuden oppimiseen – näin asiantuntijat ratkoisivat osaajapulaa koulutuksella

Yhden ammatin työura on historiaa – pysyykö koulutus mukana? Asiantuntijat kertovat, miten osaaminen pidetään muuttuvan maailman vauhdissa.
Lue lisää
2019-05-31

Uusi ura IT-alan eturivissä ja kyky vaikuttaa siihen, miten maailma muuttuu – tätä on työ pilvipalveluiden parissa

12 viikon intensiivinen koulutus, varma työpaikka, työ internet-ajan käänteentekevimmän ilmiön parissa ja lähes loputtomat kehittymismahdollisuudet. Tulevaisuus pilvipalveluiden parissa on kirkas heille, jotka uskaltavat kiihdyttää työelämän eturiviin.
Lue lisää
2019-05-27

Tee jotain eeppistä – alanvaihto ja elämänpituinen oppiminen eivät katso taustaa

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta eeppisille teoille. Eeppisyys ei tarkoita mitään yliluonnollista, vaan tavallisten ihmisten itsensä ylittämistä ja rohkeutta muuttaa oman elämänsä suuntaa – esimerkiksi alaa vaihtamalla. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.
Lue lisää
2019-05-27

Tulevaisuusvarmaa työtä – ja 4 muuta syytä vaihtaa IT-alalle

Mistä IT-alan hype koostuu? Miksi uranvaihto IT-alalle on varteenotettava vaihtoehto kaikenlaisista taustoista tuleville – koulutuksesta, aiemmasta työkokemuksesta, iästä, sukupuolesta ja elämäntilanteesta riippumatta? Millaiset työolot alalla on? Listasimme viisi syytä, joiden vuoksi kannattaa harkita uranvaihtoa IT-alalle juuri nyt.
Lue lisää
2019-04-04

Paperihommat koneille, kehitystyö ihmisaivoille – näin järjestelmäasiantuntijat muuttavat työn tulevaisuutta

Järjestelmäasiantuntija ja ServiceNow – lyökö tyhjää? Lue, millainen inhimillisen ongelmanratkaisun ja teknisen osaamisen yhdistävä rooli sanojen taakse kätkeytyy ja miksi ura niiden parissa kannattaa aloittaa juuri nyt.
Lue lisää
2019-03-27

Koodia, kokonaisvaltaista ongelmanratkaisua ja kehittymismahdollisuuksia – tätä kaikkea on työ pilvipalveluiden parissa

12 viikon intensiivinen koulutus, varma työpaikka IT-konsulttina esimerkiksi Digialla, Cybercomilla tai Fortumilla ja vauhdilla kehittyvä ala. Tätä on odotettavissa heille, jotka näkevät tulevaisuutensa pilvessä.
Lue lisää
2019-03-26

12 viikossa uusi ura IT-alalla – Academystä valmistuneet konsultit kertovat kokemuksistaan

Millainen on 12 viikon kiitorata uudelle uralle ja mitä eväitä se antaa töihin siirtymistä varten? Academysta valmistuneet konsultit kertovat.
Lue lisää
2019-03-15

Kaiken takana on koodi – ja sen voi oppia 12 viikossa

Miten koodi pyörittää maailmaa? Ja miten sen oppiminen 12 viikon intensiivikoulutuksessa on mahdollista? IT-konsulttina ja -kouluttajana työskentelevä Tommi Teräsvirta kertoo.
Lue lisää
Lue lisää artikkeleita