Accelerated Learning

Aikuiskoulutuksen täytyy olla huomattavasti nykyistä tehokkaampaa, jotta se vastaisi työmarkkinoiden alati muuttuviin vaatimuksiin saada nopeasti ja täsmällisesti juuri oikeanlaista ammattitaitoa ja osaamista. Academyn kiihdytetyn oppimisen ohjelma on uudenlainen intensiivikoulutusmalli, joka on tehokas ja oppijan kannalta houkutteleva vaihtoehto. Keräämme jatkuvasti palautetta ja toiveita työelämän toimijoilta, opettajilta ja partnereilta.

Miten se toimii?

Accelerated Learning pitää sisällään nopeatempoista käytännön oppimista, tiimityöskentelyä ja jatkuvaa palautevuoropuhelua. Ohjelmamme alkaa huolellisesta rekrytointiprosessista, jossa valitsemme kunnianhimoiset henkilöt, joilla on oikeanlainen potentiaali ja valmiudet kyseiseen koulutusohjelmaan. Koulutus toteutetaan kokopäiväisesti niin sanotulla bootcamp-formaatilla, tavallisesti kolmen intensiivikuukauden aikana omissa toimitiloissamme.

Yritysten tarpeisiin vastaaminen
Intensiivisen koulutusjakson aikana koulutamme osallistujat tarjoamaan sellaista osaamista, mitä puuttuu Suomen työmarkkinoilta. Olemme tilanteessa ajantasalla työnantajiin ja asiakkaisiin kytkeytyvien hyvien suhteiden ja jatkuvan vuoropuhelun ansiosta.

Tiedon soveltaminen käytäntöön
Opetuksemme perustuu konkreettiisiin tehtäviin. Näkökulmamme on, että oppimisesta tulee tehokasta käytännön työskentelyn avulla. Aktiviteettien ja tehtävien tulee innostaa, motivoida ja kytkeytyä läheisesti tehtäviin, joita tehdään työelämässä. Näiden laadukkaiden koulutusrakenteiden avulla mahdollistamme koulutukseen osallistuville jyrkän kehityskaaren. Samanaikaisesti autamme yrityksiä saamaan mahdollisuuden tavoiteltuun osaamiseen.

Täsmäkoulutukset yhteistyökumppaneillemme
Monet yritykset työskentelevät sektoreilla, joissa osaajien kysyntä yrittää selvästi tarjonnan tietyillä osaamisalueilla. Me voimme räätälöidä ohjelman yrityksesi omien tarpeiden mukaan kolmessa kuukaudessa. Näin saat täsmäkoulutettuja osaajia yritykseesi vain puolessa vuodessa (3 kuukautta ohjelman suunnitteluun + 3 kuukautta koulutusohjelmaan).

Mikäli osaamisvaje asettaa haasteita yrityksenne kasvulle, Academy voi olla siihen ratkaisu. Lue lisää Academysta yrityksille.

3+3
Kuudessa kuukaudessa voimme poistaa yrityksesi osaamisvajeen
Räätälöimme ohjelman yrityksesi tarpeen mukaan kolmessa kuukaudessa - kolmen seuraavan kuukauden jälkeen ovat konsultit valmistuneet.