logo

AW Academyn koulutukset

Etsitkö tehokasta väylää uranvaihtoon tai osaamisesi kehittämiseen? Tutustu AW Academyn koulutuksiin! Tarjoamme kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa lyhytkestoista ja käytännönläheistä aikuiskoulutusta IT- ja tekniikan aloilla sekä muilla osaamispulasta kärsivillä aloilla.

Tulevat koulutukset

Kevään 2022 koulutukset osuvat suoraan liiketoiminnan ja teknologian leikkauspisteeseen

Digitalisaatio ja automaatio on iskenyt organisaatioihin rytinällä ja sen osaajat viedään nyt työmarkkinoilla käsistä. Tämä näkyy voimakkaasti AW Academyn koulutustarjonnassa: etsimme nyt ihmisiä, joilla on palo toimia bisneksen ja teknologian kiehtovassa leikkauspisteessä.

NetSuite-, SAP- ja Microsoft Dynamics 365 -koulutukset keskittyvät erilaisiin ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmiin, joilla organisaatioiden digitalisaatiota ja prosessien automaatiota toteutetaan. Myös ohjelmistorobotiikan koulutus keskittyy prosessien automatisointiin, vaikka kyseessä ei olekaan yksittäinen järjestelmä.

Koulutuksilla on paljon yhteistä: työ on hyvin samanlaista teknologiasta riippumatta ja koulutuksista jokainen tarjoaa runsaasti monipuolisia ja tulevaisuusvarmoja urapolkuja. Mikäli valitseminen on hankalaa, tee testit yhden koulutussivun kautta ja päätä ne tehtyäsi, mihin koulutukseen haluat hakea. 

Lisäksi tarjolla on Azure-koulutus, joka muista koulutuksista poiketen sukeltaa syvemmälle konepellin alle sekä Wärtsilän automaatiotekniikan koulutus, jossa pääset kiertämään maailmaa maalla ja merellä ja automatisoimaan massiivisia moottoreita ja muita koneita. 

Tutustu koulutuksiin alta ja hae ennen kuin paikat viedään!

Last chance

Microsoft Dynamics 365 -asiantuntijaksi Digialle

Kiinnostavatko it-ala, digitalisaatio ja ongelmanratkaisu? Haaveiletko urasta yritysten kasvun mahdollistamisen parissa teknologian ja liiketoiminnan mielenkiintoisessa leikkauspisteessä? Lue lisää ja hae!

Valitse etä- tai lähiopetusMaksutonKoko SuomiVarma työpaikka

Milloin? 1/10/2022 - 4/1/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

TyöskentelypaikkakuntaKoko Suomi

Last chance

Ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi esim. Sofigatelle, Veholle tai SOK:lle

Kiinnostavatko it-ala ja automaatio? Houkutteleeko ura liiketoiminnan kehittämisen ja mielekkäämmän työelämän rakentamisen parissa? Lue lisää ja hae!

Valitse etä- tai lähiopetusMaksutonUseita paikkakuntiaVarma työpaikka

Milloin? 1/24/2022 - 4/14/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

Työskentelypaikkakunta:Pk-seutu, Tampere, Oulu

NetSuite-osaajaksi Digialle, Sofigatelle tai Adnerille

Haluatko halutuksi osaajaksi bisneksen ja teknologian leikkauspisteeseen? Jos it-ala, digitalisaatio ja liiketoiminnan prosessien automatisoiminen älykkäämmiksi kiinnostaa, lue lisää ja hae!

Valitse etä- tai lähiopetusMaksutonPääkaupunkiseutuVarma työpaikka

Milloin? 1/24/2022 - 4/14/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu

Azure-osaajaksi Solitalle, Polar Squadille, Knowitille tai Telia Inmics-Nebulalle

Kiinnostavatko tekninen ongelmanratkaisu, tiimityö ja loputon uuden oppiminen? Pilvi voisi olla juttusi! Lue lisää ja hae!

Valitse etä- tai lähiopetusMaksutonUseita paikkakuntiaVarma työpaikka

Milloin? 1/24/2022 - 4/14/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

Työskentelypaikkakunta:Pääkaupunkiseutu, mahd. muitakin paikkakuntia

SAP-osaajaksi Fujitsulle

Kiinnostavatko liiketoiminnan kehittäminen, prosessien automatisointi ja lukuisia suuntautumismahdollisuuksia tarjoava ura IT-alalla? Lue lisää ja hae!

Useita paikkakuntiaMaksutonVarma työpaikka

Milloin? 2/21/2022 - 5/13/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

TyöskentelypaikkakuntaPääkaupunkiseutu, Tampere, Turku

NEW

Automaatio-osaajaksi Wärtsilälle

Jos moottorit ja niiden automaatio houkuttelevat, tutustu tähän koulutukseen! HUOM: Tämä koulutus ei ole IT-koulutus, kuten muut kevään 2022 koulutukset, eli mikäli IT-ala kiinnostaa, tutustu toisiin koulutuksiin.

MaksutonUlkomaatVarma työpaikka

Milloin? 2/21/2022 - 5/13/2022

Koulutuspaikkakunta:Uusimaa / Online

TyöskentelypaikkakuntaPääosin ulkomailla

AW Academysta

Millaisia koulutuksia AW Academy tarjoaa ja kenelle?

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. AW Academyn 12 viikon työpaikkaan johtavat maksuttomat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen.

Kiihdytetyn oppimisen edelläkävijänä pohjoismaissa ja Saksassa AW Academy raivaa tietä ketterämmälle aikuiskoulutukselle. Pedagoginen mallimme, AW Academy Way, perustuu käytännönläheiseen tekemällä oppimiseen, jatkuvaan palautteenantoon ja oppimaan oppimiseen, jotta osaamista olisi helppo pitää ajankohtaisena läpi elämän. 

Alun perin AW Academy tunnetaan suosituista työpaikkaan johtavista koodauskoulutuksista. Nykyään koulutamme monipuolisesti myös muiden teknologioiden ja toimialojen osaamista. Vaikka työpaikkaan johtavat koulutukset ovat edelleen toimintamme ydin, kehitämme pedagogiikkaamme ja tulevaisuudessa kauttamme voikin mitä todennäköisimmin kouluttautua myös esimerkiksi ilman sitoutumista työpaikkaan, etänä, kansainvälisessä porukassa tai lyhyemmässä ajassa pienempien kokonaisuuksien parissa.

Aikuiskoulutuksemme ja kurssimme sopivat uteliaille, kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kasvattaa osaamistaan käytännönläheisellä, työelämään tiiviisti linkittyvällä tavalla.

Alumnit

Kokemuksia AW Academysta

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

Janne Volotinen

AW Academyn alumni, Data-analytiikkakoulutus 2019

Laurin kuva.

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

Lauri Kukkonen

AW Academyn alumni, Java-koulutus 2019

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

Farah Kadanati

AW Academyn alumni, järjestelmäasiantuntija, ServiceNow-koulutus 2019

Näin haet AW Academyyn

Motivaatio, asenne ja kyky oppia nopeasti ratkaisevat

AW Academyn hakuprosessi alkaa verkossa tehtävillä testeillä, jotka mittaavat kykyä oppia nopeasti. Lisäksi meitä kiinnostaa motivaatiosi, asenteesi ja persoonasi.

Alumnitarinat

Tutustu alumnien uratarinoihin

Kovaa työtä, innostumista, turhautumista, kurssikavereiden tukea… muun muassa tätä kaikkea on AW Academyssa opiskeleminen. Tutustu alumniemme tarinoihin! 

Jämähditkö? Tee kuten Heidi ja muuta urasi suuntaa

Jokaisen maanantain ei tarvitse olla nousukiitoa, mutta jos perjantaihin mennessä ei sorvin ääressä ole juuri ilon tai innostumisen kokemuksia irronnut, ollaan lähellä jämähtämistä. Oireet on helppo tunnistaa ja hoito on jokaisen ulottuvilla – uranvaihto ei katso taustaa eikä vaadi vuosien opiskelua.

"Ei enää toista tutkintoa" – Laura vaihtoi alaa AW Academyn avulla

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta tavallisten ihmisten eeppisille teoille – kuten alanvaihdolle. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.

Mikä on suosittu ServiceNow ja millaisen urapolun se tarjoaa IT-alalle?

ServiceNow on suosiotaan alati kasvattava yritysten käytössä oleva tietojärjestelmä sekä yksi tämän hetken kuumimmista bisnesteknologioista, jonka osaajiiin kohdistuu IT-alalla suuri kysyntä kuin koodareihin konsanaan.