Vill ha information om nya program eller andra viktiga nyheter från Academy? Anmäl intresse så hörs vi.

Tack!
Du är nu med i Academys utskickslista.
Oops! Något gick fel. Testa gärna igen, eller hör av dig till info@academy.se om problemet.

Koulutus­ohjelmamme

Koulutusohjelmamme ovat mainioita ponnahduslautoja uranvaihdolle. Jos olet kunnianhimoinen tyyppi, Accelerated Learning -ohjelman käytyäsi takaamme sinulle vakituisen työpaikan IT-konsulttina. Ohjelma mahdollistaa, että voimme kouluttaa sinut vain 12 viikossa alalle, jolla on töitä tarjolla. Ohjelmaan osallistuminen tarkoittaa kokopäivätyöskentelyä koulutustiloissamme pääkaupunkiseudulla. Tavallisesti ilmoittautuminen koulutusohjelmiimme aukeaa 3-4 kuukautta ennen alkamisajankohtaa.
Tällä hetkellä haku ei ole avoinna.

konsulttina Academylla

Näemme sinut tulevana konsulttina jo koulutuksen ensimmäisestä päivästä lähtien ja vakituinen työsuhteesi alkaakin heti tutkinnon suorittamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että olet Academic Workin työntekijä ja että työskentelet jossakin Academic Workin asiakasyrityksessä IT-konsulttina.

Koulutuksen aikana me Academyllä olemme vastuussa, että kehityt huippuusi konsulttina. Program Managerit tulevat tapaamaan sinua henkilökohtaisissa keskusteluissa huolehtiakseen, että saat valmennusta haastatteluun ja apua oman CV:n luomiseen. Teemme Academylla kaikkemme, että olet hyvin valmistautunut ennen toimeksiantoasi asiakkaalla ja että myös kehityt urallasi.

1:1
Henkilökohtainen sparraus program managerin kanssa
Koulutuksen aikana teemme kaikkemme, että kehityt konsulttina.

Tätä mieltä IT-konsulttimme ovat

"Kiitos Academyn, pystyin syventämään teknisiä taitojani ja vakiinnuttamaan itseni IT-alalle. Tällä hetkellä olen suorittamassa konsulttitoimeksiantoa sekä teen töitä front-end -kehittämisen parissa ja viihdyn todella hyvin."
Amanda Jäderlind
"Academyn avulla pystyin nopeasti vaihtamaan alaa ja pääsin IT-alalle siitäkin huolimatta, ettei minulla ollut aiempaa kokemusta. Nyt teen vuorovaikutteisempaa työtä ohjelmistokehittäjänä ja olen saanut mahdollisuuden vaikuttaa alalla, jossa päätökset ovat nopeita ja muutos jatkuvaa - teen unelmatyötäni!"
Julia Dang

Lue lisää

Accelerated Learning

Kiihdytetty Oppiminen on vastauksemme yritysten tarpeisiin nopeille ja näppärille koulutuksille. Toimintamalli mahdollistaa ammatinvaihdon vain 12:ssa viikossa.

Lue lisää

FAQ

Onko koulutusohjelmaan ikärajaa?
Millainen palkkataso on koulutuksen jälkeen?
Onko koulutus täysipäiväinen?
Lue lisää