Hae Academyn 12 viikon koulutusohjelmiin

Haluatko varmistaa paikkasi vauhdilla muuttuvan työelämän eturivissä? Ota kiihdytyskaista uudelle uralle teknologia- tai IT-alalla Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen avulla!
TEE TESTIT Ja HAE

Työelämä ei enää ole entisensä: tehtävien ja osaamisvaatimusten muuttuessa pärjäävät ne, jotka eivät pelkää muutosta vaan ovat valmiita kehittymään sen mukana.

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen esimerkiksi IT-konsulttina, pilvipalvelukehittäjänä tai automaatio-osaajana.

Koulutus ja työpaikka: näin Academy toimii

Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset perustuvat kiihdytettyyn oppimiseen, joka on ennen kaikkea käytännönläheistä tekemällä oppimista ammattiopettajan valmennuksessa. Esimerkiksi koodauskursseillamme käytännön koodauksen harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia. Lue lisää opetustavastamme!

Uuden ammatin oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä. Siksi hakuprosessimme keskittyy CV:si sijaan oppimisvalmiuksiisi, persoonaasi ja motivaatioosi. Ainoat taustavaatimukset ovat 18 vuoden ikä ja sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Vaikka Academy nopea tie uudelle uralle onkin, kyseessä ei kuitenkaan ole oikopolku onneen: uusien taitojen oppiminen lyhyessä ajassa edellyttää sekä kivenkovaa motivaatiota että kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Siksi Academyyn aikovan tulee läpäistä sekä oppimisvalmiutta mittaavat testit että vakuuttaa rekrytoijamme. Lue lisää Academyn hakuprosessista!

Koodauskursseja ja automaatioteknologiaa – näille aloille Academy kouluttaa

Academy syntyi alunperin vastauksena IT-alan osaajapulaan: 20 vuotta henkilöstöpalvelualalla toiminut sisaryrityksemme Academic Work huomasi, että IT- ja tekniikan alojen yritysten tarpeeseen ei riittänyt tekijöitä. Academyn malli, joka etsii, kouluttaa ja työllistää potentiaaliset alanvaihtajat uudelle uralle, rakennettiin helposti sovellettavaksi työmarkkinoiden tarpeisiin ja taipuu siten hyvin moneen.

Tähän mennessä Suomessa Academy on kouluttanut eniten IT-alan luokkia ja yhteensä yhteensä 223 ihmistä on aloittanut uuden uran esimerkiksi koodarina, testaajana, sovellusasiantuntijana, projektipäällikkönä tai data-analyytikkona. Academy ei kuitenkaan ole vain koodikoulutus: olemme kouluttaneet myös energiatehokkuusasiantuntijoita suoraan osaajia kaivanneen Leasegreenin tarpeisiin ja tulevana keväänä koulutamme automaatio-osaajia Roclalle. Academy toimii myös Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa ja kansainvälisesti olemme kouluttaneet mm. taloushallinnon, automaatioteknologian, rakennusalan ja lääketeknologian osaajia - yhteensä jo yli 1300.

Näin haet Academyn koulutuksiin:

  1. Tutustu koulutusohjelmiin ja pohdi, mikä sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Testaa, sopisitko koulutukseen ja töihin sen jälkeen tekemällä oppimisvalmiuksiasi ja persoonallisuuttasi mittaavat testit. Testit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.
  3. Mikäli läpäiset testit, saat sähköpostiisi hakulinkin, jonka kautta pääset lähettämään motivaatiokirjeesi ja kertomaan itsestäsi.

TULEVAT
KOULUTUSOHJELMAT:

Pysy kuulolla, haku kesän 2020 koulutusohjelmiin alkaa helmikuussa!
Valitettavasti meillä ei ole juuri nyt avoimia rekrytointeja kursseillemme. Kuullaksesi seuraavista ohjelmista ja rekrytoinneista, liitythän sähköpostilistallemme sivun alareunasta. Näin saat tiedon heti, kun haku uusiin koulutusohjelmiin alkaa.

academy

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.