Academyn 12 viikon koulutusohjelmat: tutustu ja hae

Jos sinulla riittää kunnianhimoa, motivaatiota ja halua oppia, me koulutamme ja työllistämme sinut uuteen ammattiin 12 viikossa. Tutustu kiihdytettyyn oppimiseen perustuviin koulutusohjelmiimme ja hyppää kiihdytyskaistalle kohti unelmiesi uraa!

Aloita ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä 12 viikon intensiivikoulutuksella

Hae viimeistään:  

5.5.2019

Haluaisitko oppia ratkomaan inhimillisiä ongelmia teknologian avulla? Nautitko monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisesta? Sukella 12 viikon intensiivikoulutuksessa maailman innovatiivisimman teknologian maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura siltana IT:n ja muun organisaation välissä!

Valmistuminen:

Aloita:

1.7.2019

27.9.2019

Valitettavasti meillä ei ole juuri nyt avoimia rekrytointeja kursseillemme. Kuullaksesi seuraavista ohjelmista ja rekrytoinneista, liitythän sähköpostilistallemme sivun alareunasta. Näin saat tiedon heti, kun haku uusiin koulutusohjelmiin alkaa.

Koulutus­ohjelmamme

Academy on ponnahduslautasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmsitumisen jälkeen. Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.

Koulutusohjelmiin osallistuminen edellyttää kokopäiväistä opiskelua koulutustiloissamme pääkaupunkiseudulla. Tavallisesti rekrytointi koulutusohjelmiimme aukeaa 3-4 kuukautta ennen alkamisajankohtaa.