Hae Academyn 12 viikon koulutusohjelmiin

Haluatko varmistaa paikkasi vauhdilla muuttuvan työelämän eturivissä? Ota kiihdytyskaista uudelle IT-uralle Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen avulla!
Lähetä muistutus

Kiitos kaikille ennen 16.6. testeihin rekisteröityneille! Rekrytoijamme käyvät nyt kovaa vauhtia ja suurella innolla läpi saamiamme hakemuksia.

Mikäli et ehtinyt hakemaan, ei hätää: mahdolliset loput paikat syksyllä järjestettäviin koulutusohjelmiin täytetään myöhemmin kesällä. Tilaa muistutus, niin tiedät, milloin tapahtuu!

Työelämä ei enää ole entisensä: tehtävien ja osaamisvaatimusten muuttuessa pärjäävät ne, jotka eivät pelkää muutosta vaan ovat valmiita kehittymään sen mukana.

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan junior-IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen.

Lue, kuinka Vilma-Lotta, Roosa ja Olli kiihdyttivät työelämän eturiviin!

Miten Academy toimii?

Academyn 12 viikon intensiivikoulutukset perustuvat kiihdytettyyn oppimiseen, joka on ennen kaikkea käytännönläheistä tekemällä oppimista ammattiopettajan valmennuksessa. Kolmen kuukauden pituisilla kursseillamme käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia. Lue lisää opetustavastamme!

Koodaamisen tai muiden IT-alan taitojen oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä. Siksi hakuprosessimme keskittyy CV:si sijaan oppimisvalmiuksiisi, persoonaasi ja motivaatioosi.

Vaikka Academy nopea tie uudelle uralle onkin, kyseessä ei kuitenkaan ole oikopolku onneen: uusien taitojen oppiminen lyhyessä ajassa edellyttää sekä kivenkovaa motivaatiota että kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Siksi Academyyn aikovan tulee läpäistä sekä oppimisvalmiutta mittaavat testit että vakuuttaa rekrytoijamme. Lue lisää Academyn hakuprosessista!

Miksi juuri IT-alalle?

Kaikki mitä teemme on koodia. Siksi IT-ala on tulevaisuusvarma valinta: koodareita tarvitaan jatkuvasti enemmän, mutta myös uusia rooleja syntyy jatkuvasti lisää. Kehittyvällä alalla löytyy kiinnostavia urapolkuja hyvin erilaisille ihmisille - eikä työpaikoista tai kehittymismahdollisuuksista tule ihan heti olemaan pulaa.

Academy ei ole ainoastaan koodikoulu: olemme kouluttaneet koodareiden lisäksi IT:n ja liiketoiminnan välisenä siltana toimivia ServiceNow-konsultteja ja tällä hetkellä kampuksella kehittyy pilvipalveluita rakentavia Amazon Web Services -osaajia sekä datan käsittelyn ja analytiikan asiantuntijoita.

Näin haet Academyyn

  1. Tutustu koulutusohjelmiin ja pohdi, mikä sinua kiinnostaisi eniten. Huomioithan, että hakijatilanteesta riippuen sinulle saatetaan ehdottaa myös toista kuin alunperin valitsemaasi koulutusta.
  2. Testaa, sopisitko koulutukseen ja IT-alalle tekemällä oppimisvalmiuksiasi ja persoonallisuuttasi mittaavat testit. Testit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.
  3. Mikäli läpäiset testit, saat sähköpostiisi hakulinkin, jonka kautta pääset lähettämään motivaatiokirjeesi ja kertomaan itsestäsi.

Syksyn 2019
koulutusohjelmat:

Kiitos kaikille ennen 16.6. testeihin rekisteröityneille! Rekrytoijamme käyvät nyt kovaa vauhtia ja suurella innolla läpi pääkaupunkiseudun koodikoulutukseen ja Tampereen pilvipalvelukoulutukseen saamiamme hakemuksia.

Mikäli et ehtinyt hakemaan, ei hätää: mahdolliset loput paikat syksyllä järjestettäviin koulutusohjelmiin täytetään myöhemmin kesällä. Tilaa muistutus, niin tiedät, milloin tapahtuu!

Lähetä muistutus
Pysy kuulolla: loput paikat syksyllä järjestettäviin koulutusohjelmiin täytetään myöhemmin kesällä!
Valitettavasti meillä ei ole juuri nyt avoimia rekrytointeja kursseillemme. Kuullaksesi seuraavista ohjelmista ja rekrytoinneista, liitythän sähköpostilistallemme sivun alareunasta. Näin saat tiedon heti, kun haku uusiin koulutusohjelmiin alkaa.

academy

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmistumisen jälkeen.

Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.