Avoimet koulutusohjelmat - Tutustu ja hae

Jos sinulla riittää sisua, kunnianhimoa ja halua oppia, me koulutamme ja työllistämme sinut uuteen ammattiin 12 viikossa. Tutustu koulutuksiimme ja hyppää kiihdytyskaistalle kohti unelmiesi uraa!

Kouluttaudu datan ja analytiikan osaajaksi ja aloita ura IT-alalla

Hae viimeistään:  

7.4.2019

Oletko utelias ongelmanratkaisija? Teetkö päätökset mieluiten faktojen ja numeroiden pohjalta? Jos lisäksi nautit loogista ajattelua vaativista tehtävistä, Academyn 12 viikon intensiivikoulutus ja ura IT-konsulttina datan ja analytiikan parissa voi olla sinun polkusi.

Valmistuminen:

Aloita:

3.6.2019

30.8.2019

Kouluttaudu pilvipalveluosaajaksi ja aloita ura IT-alalla

Hae viimeistään:  

7.4.2019

Haluaisitko päästä työskentelemään internet-ajan mullistavimman ilmiön pariin? Kouluttaudu Amazon Web Services -pilvipalveluosaajaksi 12 viikossa ja aloita kiinnostavien asiakasprojektien ja lähes loputtomien kehittymismahdollisuuksien täyteinen ura pilvipalveluiden parissa.

Valmistuminen:

Aloita:

2.6.2019

30.8.2019

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Hae viimeistään:  

Kiinnostaako ura IT-alalla, mutta et vielä osaa koodata? Läpäise vaativat hakutestit ja vakuuta meidät motivaatiollasi, niin opetamme sinut koodaamaan 12 viikossa ja saat vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen.

Valmistuminen:

Aloita:

3.6.2019

30.8.2019

Valitettavasti meillä ei ole juuri nyt avoimia rekrytointeja kursseillemme. Kuullaksesi seuraavista ohjelmista ja rekrytoinneista, liitythän sähköpostilistallemme sivun alareunasta. Näin saat tiedon heti, kun haku uusiin koulutusohjelmiin alkaa.

Koulutus­ohjelmamme

Academy on ponnahduslautasi uudelle uralle: tarjoamme kunnianhimoisille, motivoivuneille osaajille 12 viikon maksuttoman koulutuksen sekä vakituisen työpaikan valmsitumisen jälkeen. Kiihdytettyyn oppimiseen perustuvilla koulutusohjelmilla koulutamme tulevaisuuden osaajia aloille, joilla tekijöistä on pulaa.

Koulutusohjelmiin osallistuminen edellyttää kokopäiväistä opiskelua koulutustiloissamme pääkaupunkiseudulla. Tavallisesti rekrytointi koulutusohjelmiimme aukeaa 3-4 kuukautta ennen alkamisajankohtaa.