Avoimet koulutusohjelmat - Tutustu ja hae

Academy on tulevaisuuden koulu. Mahdollistamme tehokkaan tien uudelle uralle kouluttamalla ja työllistämällä motivoituneet ja oikeat valmiudet omaavat osaajat uuteen ammattiin, niille toimialoille, joilla on todellinen osaamispula.

IT -konsultiksi CGI:lle tai Telialle

Hae viimeistään:  

2018-11-03

Haluaisitko vakituisen työpaikan IT –alalta, ilman aiempaa alan kokemusta? Oletko utelias oppimaan, kuinka yritykset toimivat ja kehittämään niiden toimintatapoja entistä fiksummiksi? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen avulla IT-alalle ja päästä työskentelemään maailman innovatiivisimman yrityksen (Forbes 2018) palvelunhallintajärjestelmä ServiceNow:n pariin. Koulutuksen jälkeen työllistyt IT-konsultiksi Telialle tai CGI:lle ja pääset auttamaan heitä ja heidän asiakkaitaan digitalisaation tuomissa haasteissa sekä prosessien ja palveluiden automatisoinnissa.

Valmistuminen:

Aloita:

2019-01-07

2019-03-29

JavaScript (Full stack)

Hae viimeistään:  

2018-11-10

Oletko kiinnostunut uusista teknologioista? Haluaisitko vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista! Tarjoamme 15 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan JavaScriptillä 12 viikossa. Takaamme kaikille koulutukseen valituille vakituisen työn IT -alalla - taustasta riippumatta. Lue lisää ja tutustu koulutukseen tarkemmin!

Valmistuminen:

Aloita:

2019-01-07

2019-03-29

C#.NET & Azure (Full stack)

Hae viimeistään:  

2018-11-10

Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista! Tarjoamme nyt 15 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan Microsoftin teknologioilla 12 viikossa. Takaamme kaikille koulutukseen valituille vakituisen työn IT -alalla - taustasta riippumatta. Lue lisää ja tutustu koulutukseen tarkemmin!

Valmistuminen:

Aloita:

2019-01-07

2019-03-29

Juuri nyt meillä ei ole käynnissä olevia rekrytointeja IT -ohjelmiimme.

Koulutus­ohjelmamme

Koulutusohjelmamme ovat mainioita ponnahduslautoja uranvaihdolle. Jos olet kunnianhimoinen tyyppi, Accelerated Learning -ohjelman käytyäsi takaamme sinulle vakituisen työpaikan IT-konsulttina. 

Ohjelma mahdollistaa, että voimme kouluttaa sinut vain 12 viikossa alalle, jolla on töitä tarjolla. Ohjelmaan osallistuminen tarkoittaa kokopäivätyöskentelyä koulutustiloissamme pääkaupunkiseudulla. Tavallisesti rekrytointi koulutusohjelmiimme aukeaa 3-4 kuukautta ennen alkamisajankohtaa.