Gör testet

Konsultit 

Accenture Academy

Accenture Academy

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Opi koodaamaan 12 viikossa ja aloita uusi urasi Accenturella! Academy kouluttaa yhteistyössä Accenturen kanssa 15 motivoitunutta ja vahvan loogisen päättelykyvyn omaavaa henkilöä, joilla on kunnianhimoa valmistua Java -osaajiksi kesän aikana. 12 viikon aikana opit koodaamaan ja koulutuksen jälkeen pääset hyödyntämään sekä kehittämään uusia taitojasi alan huippujen kanssa!

Lämna din ansökan senast:

2018-04-27

Examen:

Start:

2018-09-07

2018-06-04

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

7.9.2018

4.6.2018

Startti-ilta maanantaina 7.5., josta alkaa itsenäisen opiskelun jakso. Kesäloma (ei opetusta) 9.7 - 22.7.2018.

Koulutuksesta

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei tapahdu kädenkäänteessä. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista.   Tämän Accenturelle suunnitellun koulutusohjelman pääpaino on Java-koodaamisessa, minkä lisäksi opetamme sinulle mm. pilvipalveluita (AWS), Reactia, algoritmeja ja tietokantoja.

Koulutuksessa lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Koodauksen lisäksi valmennamme sinua viestintä- ja vuorovaikutustaitojesi kehittämisessä. Koulutuskielenä toimii suomi, joten sinun odotetaan osaavan suomea niin suullisesti kuin kirjallisesti.  

Koulutuksen sisältö lyhyesti

• Java -ohjelmointi

• Johdatus pilvipalveluihin: Amazon Web Services (AWS) perusteet

• Johdatus DevOps -toimintamalleihin

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS3, JavaScript 

• Moderni Web -ohjelmointi: React

• Tietokantaohjelmointi: relaatiokannat ja NoSQL kannat

• Palvelinohjelmointi Javalla: Spring Boot

• Palvelinohjelmointi JavaScriptillä: Node

• Rest-palveluiden toteutus ja käyttö

• Versiohallinta Gitin ja GitHubin avulla

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Academyyn voi hakea kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta ja koulutamme ohjelmaan valitut henkilöt uuteen ammattiinsa vain kolmessa kuukaudessa. Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelman ratkaisutaidot, itseohjautuva työskentelyote sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT-konsultin roolissa tämän jälkeen.

Aikaisemman kokemuksen sijasta keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliin sekä motivaatioon. Voidaksesi hakea tehtävään, sinun tuleekin ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme. Saat tiedon testien läpäisemisestä 24 tunnin sisällä ja sähköpostiisi hakulinkin, josta pääset hakemaan mukaan koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si.

Vakituinen työpaikka uudella uralla

Academyn maksuttoman koulutuksen jälkeen työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Academic Workille, ja tulet työskentelemään ohjelmistokehittäjänä Accenturella Technology -yksikössä. Accenture on johtava strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys ja heillä pääset työskentelemään teknologian, liiketoiminnan ja digitaalisten innovaatioiden kärjessä

Koulutuksen jälkeen pääset työskentelemään sekä merkityksellisissä ison mittakaavan järjestelmäkehitysprojekteissa että pienemmissä erityisosaamista vaativissa asiantuntijatehtävissä, auttaen Accenturen asiakasyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Tulet hyödyntämään moderneja ja innovatiivisia menetelmiä sekä käyttämään uusimpia kehitystyövälineitä. Accenture tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja oppiminen jatkuu koulutuksen jälkeen asiakasprojekteissa, osana huippuosaajista koostuvia tiimejä.

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Accenturen toimistolla Ruoholahdessa sekä heidän asiakkaillaan pääkaupunkiseudulla.

Accenture on johtava globaali strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita ja -ratkaisuja tarjoava yritys. Accenture auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaansa ja luomaan sidosryhmilleen kestävää arvoa vankan kokemuksensa, yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet kattavan osaamisensa sekä maailman laajimman toimitusverkostonsa avulla – yhdistämällä liiketoiminnan ja teknologian. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 394 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa ja kehittävät innovaatioita, joilla parannetaan tapaa, jolla maailma toimii ja elää.

Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018