Gör testet

Konsultit 

C#.NET & Azure syyslukukausi 2018

C#.NET & Azure syyslukukausi 2018

Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista! Tarjoamme nyt 15 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan Microsoftin teknologioilla 12 viikossa. Takaamme kaikille koulutukseen valituille vakituisen työn IT -alalla - taustasta riippumatta. Lue lisää ja tutustu koulutukseen tarkemmin!
Aloita hakuprosessi tekemällä testit
Lähetä muistutus
Aloita hakuprosessi tekemällä testit

Lämna din ansökan senast:

2018-06-30

Examen:

Start:

2018-11-30

2018-09-10

Hae viimeistään

2018-06-30

Valmistuminen

Koulutus alkaa

2018-11-30

2018-09-10

Startti-ilta maanantaina 13.8., josta alkaa itsenäisen opiskelun jakso.

Koulutuksesta

C# on yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä ja Microsoft Azuren käyttö sovelluskehityksessä kasvaa vauhdilla. C# .NET -kehittäjänä kykenet tekemään kaikkea mobiilipeleistä liiketoiminnallisiin järjestelmiin, mutta 12 viikon intensiivinen koulutusjakso ei ainostastaan valmista sinua toimimaan ohjelmoinnin parissa, vaan lisäksi kerrytät liiketoimintaosaamista sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Valmistumisen jälkeen kompetenssisi on niin laaja, että kykenet menestyksekkääseen junior konsultin työhön. 

Koulutuksen sisältö lyhyesti

• Microsoft .NET arkkitehtuuri, kehitysympäristö, työkalut ja toiminta

• C# -kieli

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS, JavaScript, Angular ja React

• Web Back-end kehittäminen ja tekniikat: ASP.NET MVC, Web API, REST-palvelut, ASP.NET Core

• Scrum ja TFS

• SQL-tietokantojen toiminta ja käyttäminen: ADO.NET ja Entity Framework

• Versiohallinta: Git, GitHub ja TFS

• Microsoft Azure: arkkitehtuuri, datan tallennuspalvelut ja sovelluskehitys

• Ketterät menetelmät (Scrum)

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX)

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta.

Rekrytointi Academyyn keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Rekrytointiprosessimme alkaa loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, jotka pääset tekemään tästä linkistä. Ensimmäiset testit avoimiin IT -ohjelmiin ovat samat, ja läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkit kaikkiin avoinna oleviin IT -koulutusohjelmiimme. Näiden linkkien kautta, voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelussa, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

Koulutuskielenä toimii suomi, joten sinun odotetaan osaavan suomea niin suullisesti kuin kirjallisesti ja se on edellytys koulutusohjelmaan valitsemiselle.

Vakituinen työpaikka IT -konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina asiakasyrityksissämme.Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, mutta työskennellessäsi IT-konsulttina voit myös työskennellä esimerkiksi testaajana, teknisenä projektijohtajana, web-kehittäjänä, , mobiilosovelluskehittäjänä vaatimusmäärittelijänä - ja lista jatkuu vielä.

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei kuitenkaan tapahdu kädenkäänteessä. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä omien alojensa parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka ohjelmoinnin lisäksi mahdollistaa sinulle menestyksekkään uran IT-alan konsulttina.

Opettajajohtoinen koulutus on paras keino ohjelmoinnin oppimiselle. Siksi lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä niin kutsuttuja ketteriä menetelmiä. Koulutusjakson lopussa sinulla ei ole hyppysissäsi ainoastaan mustaa valkoisella laadukkaasta koulutuksesta ja alan verkostoa, vaan myös oma portfolio, jonka voit näyttää tuleville työnantajillesi.

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä!

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Academic Workin asiakkailla pääkaupunkiseudulla.

Ohjelmointikielestä ja sovellusalustasta

Microsoftin C# -ohjelmointikieli ja .NET -sovellusalusta ovat laajalle levinneitä niin Suomessa kuin muualla maailmassa. C# on Javan ohella yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä ja sitä käytetään verkko- ja mobiilipalveluiden sekä Windows –sovellusten toteuttamiseen ja se hyödyntää olio-ohjelmointia. Toimivuus ja käyttäjäystävällisyys kuvaavat Microsoftin kehitystyötä C#.NET:in parissa. Pilvipalveluiden kasvun myötä kurssin keskiössä tulee olemaan lisäksi Microsoft Azure -alusta, jonka päälle voidaan toteuttaa sovelluksia millä tahansa kielellä. Azure on pilvipalvelu, jota voidaan käyttää alustana sekä virtuaalipalvelimille että ohjelmisto- ja sovelluskehitykselle.

Minua kiinnostaa teknologian luomat tulevaisuuden mahdollisuudet sekä liiketoiminnan kehittäminen.
Java syyslukukausi 2017Riina Purovesi
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitse pääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito. Academystä sain kaipaamiani eväitä myös toiminnan muutoksen tukemiseen työelämässä!
Java syyslukukausi 2017Mika Le Gall
Haluan yhdistää Academystä saamani koulutuksen tapahtumatuotannon palveluiden kehittämiseen. Uskon, että minne tahansa asiakasyritykseen IT-konsultiksi menenkin, minun on tosi hyvä lähteä rakentamaan omaa osaamista.
Java syyslukukausi 2017Sonja Vojnovic