Gör testet

Konsultit 

Kouluttaudu datan ja analytiikan osaajaksi ja aloita ura IT-alalla

Kouluttaudu datan ja analytiikan osaajaksi ja aloita ura IT-alalla

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Oletko utelias ongelmanratkaisija? Teetkö päätökset mieluiten faktojen ja numeroiden pohjalta? Jos lisäksi nautit loogista ajattelua vaativista tehtävistä, Academyn 12 viikon intensiivikoulutus ja ura IT-konsulttina datan ja analytiikan parissa voi olla sinun polkusi.

Lämna din ansökan senast:

2019-04-14

Examen:

Start:

2019-08-30

2019-06-03

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

30.8.2019

3.6.2019

Esiopintojakso 7.5.-5.6.2019

Datan ja analytiikan ammattilaiset ovat kuin vakavasti otettavia ennustajia ja siksi korvaamattoman arvokkaita. He pystyvät tietoa analysoimalla selittämään, miten ja miksi asiat tapahtuvat ja auttaa organisaatioita reagoimaan niihin viisaammin tulevaisuudessa – oli kyseessä sitten liiketoiminnan kasvattaminen, terveydenhuollon kehittäminen tai liikenneonnettomuuksien ehkäiseminen. Lue, miten data-analytiikka pyörittää maailmaa ja miksi osaajia tarvitaan!

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta kouluttautua Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella datan ja analytiikan osaajaksi ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen - kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden pituisilla kursseillamme käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus ja vakituisen työpaikan saaminen sen jälkeen edellyttää analytiikkaosaajaksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa oppimisvalmiuksia mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessin koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

Mitä Academyssa opitaan 12 viikossa?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi datan ja analytiikan parissa. Opit joukon teknologioita sekä muita analytiikkaprojektien parissa työskentelemiseen liittyviä taitoja. Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

  • tuntemaan analytiikan peruskäsitteet, tilastotieteellisen taustan ja teknisen arkkitehtuurin
  • ymmärtämään liiketoiminnan ja datan välisen yhteyden ja hahmottamaan, miten ja millaisen datan avulla ongelmia voidaan ratkaista
  • koodaamaan yksinkertaisia ennustemalleja valmiita kirjastoja käyttäen (Python/ R)
  • viestimään analytiikan tuloksia liiketoiminnalle mm. dataa visualisoimalla
  • käsittelemään suuria määriä dataa tietokannoissa (mm. SQL) ja muokkamaan sitä analytiikan tarpeisiin
  • tuntemaan yleisimmät data-analytiikan työkalut
  • jäsentämään projektin työvaiheiksi ketteriä menetelmiä hyödyntäen
  • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Koska datan määrä ja hyödyntämismahdollisuudet kasvavat jatkuvasti, analytiikkaosaajista on suuri kysyntä. Urasi alussa pääset käsittelemään, hallinnoimaan ja tulkitsemaan dataa sekä tekemään visualisoituja raportteja organisaation päätöksenteon tukemiseksi. Taitojen karttuessa etenet yhä analyyttisempiin tehtäviin.

Analytiikkaluokalta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Luokan suunnittelussa on ollut mukana useita yhteistyökumppaneita, muun muassa SAS Institute, Fortum ja Fennia. Osa konsulteista työllistyy näihin yrityksiin, osan asiakastoimeksianto varmistuu koulutuksen aikana.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakeminen tekemällä testit!

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös pilvipalveluosaajia? Tutustu kurssivaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!

Aikataulu:

Hakuaika päättyy 7.4.2019

Startti-ilta 7.5.2019, joka aloittaa kuukauden mittaisen esiopintojakson.

Itseopiskelujakso kurssin keskellä 8.–14.7.2019

Valmistuminen 30.8.2019

Ensimmäinen työpäivä 2.9.2019

”Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.”
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017