Gör testet

Konsultit 

C#.NET & Azure (Full stack)

C#.NET & Azure (Full stack)

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Haluaisitko vakituisen työpaikan IT-alalta, mutta et ole koodannut päivääkään? Academy tekee unelmastasi totta. Maksuttomassa koulutusohjelmassa opit koodaamaan Microsoftin teknologioilla 12 viikossa, minkä jälkeen aloitat työt IT-konsulttina.

Lämna din ansökan senast:

2018-11-10

Examen:

Start:

2019-03-29

2019-01-07

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

29.3.2019

7.1.2019

Startti-ilta Academy-kampuksella Espoossa 10.12, josta itsenäiset esiopinnot alkavat

Koulutuksen sisältö

Tämän fullstack kurssin keskiössä ovat Microsoft teknologiat C#.NET ja Azure pilvipalvelualusta.  Microsoftin teknologioiden lisäksi kurssilla käydään läpi tietokantoja sekä eri työkaluja front end -kehittämiseen. Koulutus tarjoaa kattavan pohjan erilaisiin IT –alan junior tason tehtäviin ja tarjoaa useita erilaisia polkuja tulevaisuuden uralle. Koulutuksen jälkeen kykenetkin työskentelemään niin junior back end, front end kuin fullstack tehtävissä ja tekemään kaikkea mobiilipeleistä liiketoiminnallisiin järjestelmiin.

• Microsoft .NET arkkitehtuuri, kehitysympäristö, työkalut ja toiminta

• C# -kieli

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS, JavaScript, Angular ja React

• Web Back-end kehittäminen ja tekniikat: ASP.NET MVC, Web API, REST-palvelut, ASP.NET Core

• Scrum ja TFS

• SQL-tietokantojen toiminta ja käyttäminen: ADO.NET ja Entity Framework

• Versiohallinta: Git, GitHub ja TFS

• Microsoft Azure: arkkitehtuuri, datan tallennuspalvelut ja sovelluskehitys

• Ketterät menetelmät: Professional Scrum Master PSM1 -sertifikaatti

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX)

Koulutuksesta

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei tapahdu kädenkäänteessä, mutta oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä omien alojensa parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka ohjelmointiosaamisen lisäksi mahdollistaa sinulle menestyksekkään alun erilaisilla IT –alan tehtävissä.  

Lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä niin kutsuttuja ketteriä menetelmiä.  

Vakituinen työpaikka IT –konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina Academic Workilla. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina Academic Workin asiakasyrityksissä. Academyn koulutuksen jälkeen voit työllistyä ohjelmistokehityksen puolella joko front end, banck end tai fullstack kehittäjän tehtäviin sekä myös muihin IT –alan rooleihin. Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, mutta työskennellessäsi IT-konsulttina Academic Workilla voit myös työskennellä esimerkiksi pilvipalveluiden parissa, testaajana, teknisenä projektipäällikkönä, Scrum –masterina, vaatimusmäärittelijänä - ja lista jatkuu vain.  

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä rekrytointi Academyyn keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Rekrytointiprosessimme alkaa loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, jotka pääset tekemään tästä linkistä. Ensimmäiset testit avoimiin IT -ohjelmiin ovat samat, ja läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkit kaikkiin avoinna oleviin IT -koulutusohjelmiimme. Näiden linkkien kautta voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelussa, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

Koulutuskielenä toimii suomi mutta IT -konsultin roolissa koulutuksen jälkeen saatat toimeksiannosta riippuen tarvita englantia. Tästä syystä nämä ovat myös edellytyksenä koulutusohjelmaan valitsemiselle

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä!

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Academic Workin asiakkailla pääkaupunkiseudulla.

Ohjelmointikielestä ja sovellusalustasta

Microsoftin C# -ohjelmointikieli ja .NET -sovellusalusta ovat laajalle levinneitä niin Suomessa kuin muualla maailmassa. C# -kieltä ja .NET alustaa käytetään verkko- ja mobiilipalveluiden sekä Windows –sovellusten toteuttamiseen ja se hyödyntää olio-ohjelmointia. Toimivuus ja käyttäjäystävällisyys kuvaavat Microsoftin kehitystyötä C#.NET:in parissa. Pilvipalveluiden kasvun myötä kurssin keskiössä tulee olemaan lisäksi Microsoft Azure -alusta, jonka päälle voidaan toteuttaa sovelluksia millä tahansa kielellä. Azure on pilvipalvelu, jota voidaan käyttää alustana sekä virtuaalipalvelimille että ohjelmisto- ja sovelluskehitykselle. Back end -puolen ja pilvipalveluiden lisäksi kurssilla opiskellaan monipuolesti front end -teknologioita kuten esimerkiksi JavaScriptiä ja sen eri frameworkeja.

Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018