Gör testet

Konsultit 

JavaScript (Full stack)

JavaScript (Full stack)

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Kiinnostaako ura IT-alalla, mutta et vielä osaa koodata? Hae Academyn maksuttomalle JavaScript-kurssille, opi koodaamaan 12 viikossa ja aloita työt IT-konsulttina!

Lämna din ansökan senast:

2018-11-10

Examen:

Start:

2019-03-29

2019-01-07

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

29.3.2019

7.1.2019

Startti-ilta Academy-kampuksella Espoossa 10.12, josta alkaa itsenäisen esiopiskelun jakso

Koulutuksen sisältö

Academyssa opit koodaamaan 12 viikossa ja saat vakituisen työpaikan IT-alalta. Tämän koulutuksen pääpaino on  JavaScript -kielessä sekä sen frameworkeissa, joilla pystytään toteuttamaan toiminnallisia osioita eri verkkopalveluissa. Front end–teknologioiden lisäksi kurssilla käymme myös tietokantoja, johdatuksen pilvipalveluihin sekä palvelin (back end) puolta. Koulutus tarjoaa hyvän pohjan erilaisiin IT –alan junior tason tehtäviin ja tarjoaa useita erilaisia polkuja tulevaisuuden uralle. Koulutuksen jälkeen kykenetkin työskentelemään niin junior front end, back end kuin fullstack tehtävissä ja tekemään kaikkea mobiilipeleistä liiketoiminnallisiin järjestelmiin.

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS, JavaScript

• Moderni Web -ohjelmointi ja JavaScriptin frameworkit: React, Redux, Angularja Vue

• Palvelinohjelmointi JavaScriptillä: Node.js

• SQL-tietokantojen toiminta ja käyttäminen sekä NoSQL MongoDB

• Johdatus mobiilisovellusten kehittämiseen: React Native

• Johdatus pilvipalveluihin: Azure

• Versiohallinta: Git, GitHub ja TFS

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX) 

• Ketterät menetelmät: Professional Scrum Master PSM1 -sertifikaatti

Koulutuksesta

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei tapahdu kädenkäänteessä, mutta oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä omien alojensa parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka ohjelmointiosaamisen lisäksi mahdollistaa sinulle menestyksekkään alun erilaisilla IT –alan tehtävissä.  

Lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä niin kutsuttuja ketteriä menetelmiä.  

Vakituinen työpaikka IT -konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina Academic Workilla. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina Academic Workin asiakasyrityksissä. Academyn koulutuksen jälkeen voit työllistyä ohjelmistokehityksen puolella joko front end, banck end tai fullstack kehittäjän tehtäviin sekä myös muihin IT -alan rooleihin. Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, mutta työskennellessäsi IT-konsulttina Academic Workilla voit myös työskennellä esimerkiksi pilvipalveluiden parissa, testaajana, teknisenä projektipäällikkönä, Scrum –masterina, vaatimusmäärittelijänä - ja lista jatkuu vain.  

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä rekrytointi keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Rekrytointiprosessimme alkaakin loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, jotka pääset tekemään tästä linkistä. Ensimmäiset testit avoimiin IT -ohjelmiin ovat samat, ja läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkit kaikkiin avoinna oleviin IT -koulutusohjelmiimme. Näiden linkkien kautta, voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelussa, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen. 

Koulutuskielenä toimii suomi mutta IT -konsultin roolissa koulutuksen jälkeen saatat toimeksiannosta riippuen tarvita englantia. Tästä syystä nämä ovat myös edellytyksenä koulutusohjelmaan valitsemiselle

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä! 

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Academic Workin asiakkailla pääkaupunkiseudulla. 

Ohjelmointikielestä 

JavaScript on oliopohjainen, pääasiassa Web-ympäristössä käytettävä dynaaminen kieli, jonka  avulla pystytään lisäämään Web-sivuille dynaamista toiminnallisuutta. Sitä käytetään tavallisimmin osana verkkoselaimia, mutta myös  palvelinten verkko-ohjelmoinnissa (Node.js), pelien kehityksessä ja työpöytä- sekä mobiilisovellusten luomisessa.  

Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
”Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.”
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017