Gör testet

Konsultit 

JavaScript (Full stack)

JavaScript (Full stack)

Kiinnostaako ura IT-alalla, mutta et vielä osaa koodata? Hae Academyn maksuttomalle JavaScript-kurssille, opi koodaamaan 12 viikossa ja aloita työt IT-konsulttina!
Aloita hakuprosessi tekemällä testit Aloita hakuprosessi tekemällä testit
Lähetä muistutus

Lämna din ansökan senast:

2018-11-10

Examen:

Start:

2019-03-29

2019-01-07

2018-11-10

Hae viimeistään

Valmistuminen

Koulutus alkaa

2019-03-29

2019-01-07

Startti-ilta Academy-kampuksella Espoossa 10.12, josta alkaa itsenäisen esiopiskelun jakso

Koulutuksen sisältö

Academyssa opit koodaamaan 12 viikossa ja saat vakituisen työpaikan IT-alalta. Tämän koulutuksen pääpaino on  JavaScript -kielessä sekä sen frameworkeissa, joilla pystytään toteuttamaan toiminnallisia osioita eri verkkopalveluissa. Front end–teknologioiden lisäksi kurssilla käymme myös tietokantoja, johdatuksen pilvipalveluihin sekä palvelin (back end) puolta. Koulutus tarjoaa hyvän pohjan erilaisiin IT –alan junior tason tehtäviin ja tarjoaa useita erilaisia polkuja tulevaisuuden uralle. Koulutuksen jälkeen kykenetkin työskentelemään niin junior front end, back end kuin fullstack tehtävissä ja tekemään kaikkea mobiilipeleistä liiketoiminnallisiin järjestelmiin.

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS, JavaScript

• Moderni Web -ohjelmointi ja JavaScriptin frameworkit: React, Redux, Angularja Vue

• Palvelinohjelmointi JavaScriptillä: Node.js

• SQL-tietokantojen toiminta ja käyttäminen sekä NoSQL MongoDB

• Johdatus mobiilisovellusten kehittämiseen: React Native

• Johdatus pilvipalveluihin: Azure

• Versiohallinta: Git, GitHub ja TFS

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX) 

• Ketterät menetelmät: Professional Scrum Master PSM1 -sertifikaatti

Koulutuksesta

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei tapahdu kädenkäänteessä, mutta oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä omien alojensa parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka ohjelmointiosaamisen lisäksi mahdollistaa sinulle menestyksekkään alun erilaisilla IT –alan tehtävissä.  

Lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä niin kutsuttuja ketteriä menetelmiä.  

Vakituinen työpaikka IT -konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina Academic Workilla. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina Academic Workin asiakasyrityksissä. Academyn koulutuksen jälkeen voit työllistyä ohjelmistokehityksen puolella joko front end, banck end tai fullstack kehittäjän tehtäviin sekä myös muihin IT -alan rooleihin. Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, mutta työskennellessäsi IT-konsulttina Academic Workilla voit myös työskennellä esimerkiksi pilvipalveluiden parissa, testaajana, teknisenä projektipäällikkönä, Scrum –masterina, vaatimusmäärittelijänä - ja lista jatkuu vain.  

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä rekrytointi keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Rekrytointiprosessimme alkaakin loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, jotka pääset tekemään tästä linkistä. Ensimmäiset testit avoimiin IT -ohjelmiin ovat samat, ja läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkit kaikkiin avoinna oleviin IT -koulutusohjelmiimme. Näiden linkkien kautta, voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelussa, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen. 

Koulutuskielenä toimii suomi mutta IT -konsultin roolissa koulutuksen jälkeen saatat toimeksiannosta riippuen tarvita englantia. Tästä syystä nämä ovat myös edellytyksenä koulutusohjelmaan valitsemiselle

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä! 

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Academic Workin asiakkailla pääkaupunkiseudulla. 

Ohjelmointikielestä 

JavaScript on oliopohjainen, pääasiassa Web-ympäristössä käytettävä dynaaminen kieli, jonka  avulla pystytään lisäämään Web-sivuille dynaamista toiminnallisuutta. Sitä käytetään tavallisimmin osana verkkoselaimia, mutta myös  palvelinten verkko-ohjelmoinnissa (Node.js), pelien kehityksessä ja työpöytä- sekä mobiilisovellusten luomisessa.  

Minua kiinnostaa teknologian luomat tulevaisuuden mahdollisuudet sekä liiketoiminnan kehittäminen.
Riina PurovesiJava syyslukukausi 2017
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitse pääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito. Academystä sain kaipaamiani eväitä myös toiminnan muutoksen tukemiseen työelämässä!
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017
Haluan yhdistää Academystä saamani koulutuksen tapahtumatuotannon palveluiden kehittämiseen. Uskon, että minne tahansa asiakasyritykseen IT-konsultiksi menenkin, minun on tosi hyvä lähteä rakentamaan omaa osaamista.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017