Gör testet

Konsultit 

Java (fullstack) syyslukukausi 2018

Nooa Fagerholm

Ratkaisukeskeinen ajattelutapa, tehokas työskentelyote ja positiivinen asenne tekevät Nooasta korvaamattoman tiimipelaajan. Hän on työskennellyt useamman vuoden rahoitusalalla, minkä myötä Nooalle on kertynyt vankka kokemus erityisesti arvopaperimarkkinoista. Hänestä on kouliintunut ammattilainen sekä asiakasrajapinnassa työskentelyssä, että ongelmanratkaisussa. Jatkuva halu haastaa itseään ja uuden oppiminen, ajoivat Nooan IT-alalle ohjelmoinnin pariin. Työkokemuksensa ja laaja-alaisen koulutuksensa johdosta Nooa kykenee hahmottamaan yrityksen toimintaa monien eri näkökulmien kautta.

Antti Rossinen

Antti on järjestelmällinen, ahkera työntekijä ja tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Opiskelujen ja matkailun kautta hän on tottunut tulemaan toimeen eritaustaisten ihmisten kanssa. Antin vahvinta osaamista on vahva englanninkielen taito, itsenäinen työskentely sekä paineensietokyky. Hän on toiminut, koordinaattorina, huoltomiehenä, ajanut trukkia, lajitellut joulukortteja, sekä toiminut myyjänä; kaupan kassalta, pankin contact centeriin ja avokonttorista kauppahallin lihatiskille. Taustaltaan Antti on kansainvälisen liiketalouden ja logistiikan tradenomi.

Roosa Tähkiö

Roosa on määrätietoinen, työtä pelkäämätön ja uusista oivalluksista syttyvä sosiaalinen persoona. Hän on ennen alan vaihtoa toiminut laaja-alaisesti hius- ja muotialalla sekä luontaistuotteiden parissa. Luova kekseliäisyyys, diplomaattinen lähestymistapa ja organisointikyky ovat Roosan valttikortteja työelämässä. Roosalla on vahva visuaalinen silmä ja aito halu vaikuttaa asioihin. Hän on luonut laadukkaaseen palveluun perustuvia vakituisia asiakassuhteita menestyksekkäästi ja on kokenut myyjä sekä aktiivinen tiimin jäsen. Kipinä alanvaihtoon syttyi seuratessa alalla työskenteleviä läheisiä.

Ville Turpeinen

Ville on energinen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka inspiroituu haasteista ja mahdollisuuksista sekä oppia uutta että soveltaa osaamistaan käytännössä. Hän on ennen alanvaihtoaan IT-alalle toiminut liikennelentäjänä, lennonopettajana sekä lennonjohdon parissa. Kyky ja halu oppia jatkuvasti uutta, hyvät vuorovaikutustaidot, looginen päättelykyky ja kyky toimia tarkasti myös paineen alla ovat Villen vahvuuksia työelämässä. Pääsy IT-alalle on ollut Villen tavoite jo pidempään sillä laaja tietämys ja kiinnostus alaa kohtaan kumpuaa jo nuoruuden ohjelmointiprojekteista.

Pinja Multala

Pinja on iloinen ja tunnollinen media-alan moniosaaja. Hän on työskennellyt useiden tv-tuotantojen esi- ja jälkituotantojen parissa. Partiojohtajana toimineena hän on omaksunut ”aina valmis” –asenteen, jota hän noudattaa myös työelämässä. Eläväisen ja uteliaan persoonan omaavaa Pinjaa motivoivat rohkeat ja päämäärätietoiset ihmiset, jotka kokevat, että mahdottomia asioita ei ole olemassa. Jo opiskeluaikoina Pinjaa innosti koodaaminen ja 3D-grafiikka. Kiinnostus IT-alaa kohtaan kasvoi hänen ymmärtäessään sen tarjoamat monet mahdollisuudet sekä uusien asioiden oppimisen ehtymättömät näkymät.

Anni Kynsilehto

Anni viihtyy työympäristössä, jossa uudet ideat virtaavat vapaasti ja niistä parhaat työstetään huolella toimiviksi käytännön ratkaisuiksi. Aiemmin hän on työskennellyt mm. finanssialan datan parissa laadunvalvonnassa, opettajana sekä ulkoasiainhallinnon tehtävissä. Teini-ikäisenä Anni istui usein tietokoneen ääressä aamuyöhön saakka hiomassa kotisivujensa koodia ja grafiikoita, ja entinen harrastus alkoi kiinnostaa uravaihtoehtona edellisessä työpaikassa S&P Globalilla, missä korostettiin IT-ratkaisujen tärkeyttä minkä tahansa sektorin yritykselle, joka haluaa menestyä myös tulevaisuudessa.

Arno Parviainen

Aikaisemmin usean vuoden tieteellisen tutkimuksen parissa työskennelleenä, Arnolle on kertynyt tuntemusta projektityöskentelystä, monikulttuurisista työympäristöistä ja teollisuuden tutkimushankkeista. Tutkijana Arno kiinnostui ohjelmoinnista ja sen käytöstä tehokkaana työkaluna työssä ja myös työn ulkopuolella. Arno uskoo mm. koneoppimisen yleistyvän ja kehittyvän seuraavina vuosina eksponentiaalisesti ja siksi opiskelee sen perusteita parhaillaan etäopetuksena verkossa. Arno tarttuu määrätietoisesti annettuihin tehtäviin sekä tuo tiimityöskentelyyn tavoitteellista ja aikaansaavaa otetta.

Paula Zitting

Paulaa ajaa eteenpäin halu ymmärtää yhteiskuntaa ja oppia uutta. Hän on tiimipelaaja, jota motivoivat itsensä ylittäminen ja yhdessä onnistuminen. Ennen IT-alalle siirtymistä Paula toimi tietokirjojen kustannustoimittajana eli kirja-alan projektipäällikkönä. Koulutukseltaan Paula on filosofian maisteri ja äidinkielen opettaja. Nähtyään rikastetulla todellisuudella ryyditettyjä tietokirjoja ja multimediallisia artikkeleita hän tajusi, että kerronnan välineet ovat muuttuneet. Hän haluaa olla mukana rakentamassa niitä ratkaisuja, joilla tieto tuodaan yleisölle.

Marja Korander

Marja on idearikas ja ratkaisukeskeinen projektityön ammattilainen, jolla on pitkä kokemus tiimityöskentelystä kansainvälisessä ympäristössä. Aikaisemmalla urallaan Marja on johtanut monikielisiä lokalisointiprojekteja niin isoille kuin pienillekin asiakkaille. Hänelle on kertynyt laaja osaaminen käännösten laadunhallinnasta, testauksesta ja terminologiasta. Marja pitää tärkeänä kuuntelemista ja asiakkaan todellisten tarpeiden ymmärtämistä. Marja haluaa oppia uutta joka päivä. Pari koodauskurssia ja itseopiskelu saivat kiinnostumaan koodaamisesta toden teolla ja näin syntyi päätös alanvaihtoon.

Päivi Osmaja

Päivi on yrittäjä, sisällöntuottaja, kääntäjä ja tietokonelingvistiikan asiantuntija, jota kiinnostaa erityisesti ihmisen ja teknologian kohtaaminen. Aiemman uran varrelta mukaan on tarttunut mm. Scrum Product Owner -sertifikaatti ja roppakaupalla kokemusta lokalisaatiotestauksesta, asiakasrajapinnassa toimimisesta, data-analytiikasta ja projektien speksauksesta sekä resursoinnista. Ohjelmoinnissa Päiviä kiehtoo käyttäjälähtöinen ongelmanratkaisu: miten tuttuja prosesseja voi automatisoida ja työkaluja kehittää vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin

Jade Paukkunen

Jade on intuitiota sekä logiikkaa saumattomasti yhdistävä työntekijä! Kiinnostus IT-alaa kohtaan heräsi Jaden työskennellessä Englannissa lääketieteellistä teknologiaa kehittävässä yrityksessä. Koulutus sekä kokemus kätilönä ovat kasvattaneet raudanlujat hermot sekä loistavat asiakaspalvelutaidot. Hyvät projektinhallinta- ja organisointikyvyt myös takaavat, että päätökset tulevat tehdyksi tehokkaasti ja tuottavasti. Jaden vahvuuksia työelämässä ovat käytännöllinen ote, kyky toimia ryhmässä ja itsenäisesti, sekä vahva halu oppia uutta ja tuottaa asiakkaille juuri heidän tarvitsemansa palvelut.

Sami Eriksson

Samilla on luontainen kiinnostus ymmärtää ja selvittää miten asiat toimivat. Älylliset haasteet ja yhdessä tekeminen saavat Samin innostumaan. Jo lapsuudessaan Sami puuhasteli verkkosivujen ja pelien parissa, ja on nyt vahvasti motivoitunut kehittymään ohjelmistoalan ammattilaiseksi. Psykologin koulutus on tuonut hänelle vahvat valmiudet analyyttiseen ja kriittiseen ajatteluun, viestintään ja vuorovaikutukseen, argumentointiin ja ongelmanratkaisuun.

Sari Väkelä

Sari on energinen ja aikaansaava toteuttaja, joka innostuu uusien asioiden opiskelusta ja haluaa kehittyä työssään. Hänellä on kokemusta opettamisesta media-alalla, graafisen suunnittelun työtehtävistä sekä yrittäjyydestä. Sarin vahvuuksia työelämässä ovat looginen ajattelukyky, visuaalisuus, ongelmanratkaisutaidot sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Kiinnostus ohjelmointiin syntyi tulevaisuuden tavoitteesta yhdistää visuaalisen alan osaamista IT-alaan esimerkiksi käyttöliittymäsuunnitelussa. Aiempaa koodauskokemusta (html, css ja JavaScript) on kertynyt lähinnä opetustehtävissä.

Eva Taivalsaari

Eva on luova ongelmanratkaisija, joka heittäytyy haasteeseen kuin haasteeseen ennakkoluulottomalla innokkuudella. Hän on toiminut monipuolisesti niin korkeakouluopetuksessa kuin erilaisissa järjestötehtävissä. Evan vahvuuksia työelämässä ovat hänen loogiset kykynsä ja vahva ymmärrys fysiikasta. Hän kiinnostui IT-alasta pelinkehitysharrastuksen myötä, ja on ohjelmoinut myös opinnoissaan ja työelämässä. Evaa motivoi uuden oppiminen ja kehittyminen niin uralla kuin ihmisenä.

Noora Nurminen

Noora on motivoitunut työntekijä, jonka intohimona on ongelmien ratkaisu ja uusien ratkaisujen keksiminen. Ongelmanratkaisukykyä Noora on päässyt kehittämään edellisessä ammatissaan eläintenkouluttajana päivittäin ja työtehtävät organisaatioiden imagon muuttamisessa ovat antaneet hyvän kuvan sosiaalisen median markkinoinnin ja mainonnan maailmasta. Kansainväliset työpaikat ja projektit ovat mahdollistaneet työskentelyn eri kulttuurien parissa. Nooran vahvuuksiin kuuluu looginen päättelykyky ja halu oppia uutta, mitkä saivatkin Nooran kiinnostumaan IT-alan töistä jo yläaste ikäisestä.

Java (fullstack) syyslukukausi 2018

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista! Tarjoamme nyt 15 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan Javalla 12 viikossa. Takaamme kaikille koulutukseen valituille vakituisen työn - taustasta riippumatta. Lue lisää ja tutustu koulutukseen tarkemmin!

Lämna din ansökan senast:

2018-06-30

Examen:

Start:

2018-11-30

2018-09-10

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

30.11.2018

10.9.2018

Startti-ilta 13.8, josta alkaa itsenäisen opiskelun jakso.

Koulutuksen sisältö

Java on yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä ja Java-kehittäjämme kykenevät tekemään kaikkea mobiilipeleistä liiketoiminnallisiin järjestelmiin. Nopeaa ja luotettavaa Java-kieltä käytetään useissa eri järjestelmissä ja siksi yhä useammat yritykset tarvitsevat nimenomaan Java-taitoisia IT-konsultteja. 12 viikon intensiivinen koulutusjakso ei kuitenkaan ainostaan valmista sinua toimimaan ohjelmoijina, vaan lisäksi koulutuksen aikana he kerryttivät liiketoimintaosaamista sekä viestintä- ja myyntitaitoja. Valmistumisen jälkeen kompetenssisi on niin laaja, että kykenet menestyksekkääseen junior IT -konsultin työhön. 

• Java ja olio-ohjelmointi

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS, JavaScript

• Moderni Web -ohjelmointi: React

• Web Back-end kehittäminen ja palvelinohjelmointi Javalla: Spring Boot,
Spring MVC, Thymeleaf

• SQL-tietokantojen toiminta ja käyttäminen

• Johdatus pilvipalveluihin: AWS (Amazon Web Services) perusteet

• Versiohallinta: Git, GitHub ja TFS

• Ketterät menetelmät (Scrum)

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX)

Koulutuksesta

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei tapahdu kädenkäänteessä, mutta oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä omien alojensa parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka ohjelmointiosaamisen lisäksi mahdollistaa sinulle menestyksekkään alun erilaisilla IT –alan tehtävissä.  

Lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä niin kutsuttuja ketteriä menetelmiä.  

Vakituinen työpaikka IT –konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina Academic Workilla. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina Academic Workin asiakasyrityksissä. Academyn koulutuksen jälkeen voit työllistyä ohjelmistokehityksen puolella joko front end, banck end tai fullstack kehittäjän tehtäviin sekä myös muihin IT –alan rooleihin. Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, mutta työskennellessäsi IT-konsulttina Academic Workilla voit myös työskennellä esimerkiksi  testaajana, teknisenä projektipäällikkönä, Scrum –masterina, vaatimusmäärittelijänä - ja lista jatkuu vain.  

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä rekrytointi Academyyn keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Rekrytointiprosessimme alkaa loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä.

Lue lisää avoinna olevista koulutusohjelmista täältä.

Ohjelmointikielestä

Java on yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä, jota käytetään niin kännykkäpeleissä kuin pankkien ja vakuutusyhtiöiden supertietokoneiden järjestelmissä. Se hyödyntää olio-ohjelmointia ja on sovellusalustasta riippumaton, minkä vuoksi sitä käytetään erityyppisiin ohjelmistojärjestelmiin. Javaa markkinoidaan nopeana, varmana ja luotettavana.

On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
”Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.”
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017