Gör testet

Konsultit 

Java syyslukukausi 2018

Java syyslukukausi 2018

Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista! Tarjoamme nyt 15 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan Javalla 12 viikossa. Takaamme kaikille koulutukseen valituille vakituisen työn - taustasta riippumatta. Lue lisää ja tutustu koulutukseen tarkemmin!
Aloita hakuprosessi ja tee testit
Lähetä muistutus
Aloita hakuprosessi ja tee testit

Lämna din ansökan senast:

2018-06-30

Examen:

Start:

2018-11-30

2018-09-10

Hae viimeistään

2018-06-30

Valmistuminen

Koulutus alkaa

2018-11-30

2018-09-10

Startti-ilta 13.8, josta alkaa itsenäisen opiskelun jakso.

Koulutuksesta

Java on yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä ja Java-kehittäjämme kykenevät tekemään kaikkea mobiilipeleistä liiketoiminnallisiin järjestelmiin. Nopeaa ja luotettavaa Java-kieltä käytetään useissa eri järjestelmissä ja siksi yhä useammat yritykset tarvitsevat nimenomaan Java-taitoisia IT-konsultteja. 12 viikon intensiivinen koulutusjakso ei kuitenkaan ainostaan valmista sinua toimimaan ohjelmoijina, vaan lisäksi koulutuksen aikana he kerryttivät liiketoimintaosaamista sekä viestintä- ja myyntitaitoja. Valmistumisen jälkeen kompetenssisi on niin laaja, että kykenet menestyksekkääseen junior IT -konsultin työhön. 

Koulutuksen sisältö lyhyesti

• Java ja olio-ohjelmointi

• Web Front-end kehittäminen ja tekniikat: HTML5/CSS, JavaScript

• Moderni Web -ohjelmointi: React

• Web Back-end kehittäminen ja palvelinohjelmointi Javalla: Spring Boot, Spring MVC, Thymeleaf

• SQL-tietokantojen toiminta ja käyttäminen

• Johdatus pilvipalveluihin: AWS (Amazon Web Services) perusteet

• Versiohallinta: Git, GitHub ja TFS

• Ketterät menetelmät (Scrum)

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX)

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimillämme henkilöillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta.

Rekrytointi Academyyn keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Rekrytointiprosessimme alkaa loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, jotka pääset tekemään tästä linkistä. Ensimmäiset testit avoimiin IT -ohjelmiin ovat samat, ja läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkit kaikkiin avoinna oleviin IT -koulutusohjelmiimme. Näiden linkkien kautta, voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelussa, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

Koulutuskielenä toimii suomi, joten sinun odotetaan osaavan suomea niin suullisesti kuin kirjallisesti ja se on edellytys koulutusohjelmaan valitsemiselle.

Vakituinen työpaikka IT -konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina asiakasyrityksissämme.Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, mutta työskennellessäsi IT-konsulttina voit myös työskennellä esimerkiksi testaajana, teknisenä projektijohtajana, web-kehittäjänä, , mobiilosovelluskehittäjänä vaatimusmäärittelijänä - ja lista jatkuu vielä.

Ohjelmistokehittämisen ja ohjelmointikielien oppiminen ei kuitenkaan tapahdu kädenkäänteessä. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä omien alojensa parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka ohjelmoinnin lisäksi mahdollistaa sinulle menestyksekkään uran IT-alan konsulttina.

Opettajajohtoinen koulutus on paras keino ohjelmoinnin oppimiselle. Siksi lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä niin kutsuttuja ketteriä menetelmiä. Koulutusjakson lopussa sinulla ei ole hyppysissäsi ainoastaan mustaa valkoisella laadukkaasta koulutuksesta ja alan verkostoa, vaan myös oma portfolio, jonka voit näyttää tuleville työnantajillesi.

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä!

Ohjelmointikielestä

Java on yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä, jota käytetään niin kännykkäpeleissä kuin pankkien ja vakuutusyhtiöiden supertietokoneiden järjestelmissä. Se hyödyntää olio-ohjelmointia ja on sovellusalustasta riippumaton, minkä vuoksi sitä käytetään erityyppisiin ohjelmistojärjestelmiin. Javaa markkinoidaan nopeana, varmana ja luotettavana.

Minua kiinnostaa teknologian luomat tulevaisuuden mahdollisuudet sekä liiketoiminnan kehittäminen.
Java syyslukukausi 2017Riina Purovesi
Haluan yhdistää Academystä saamani koulutuksen tapahtumatuotannon palveluiden kehittämiseen. Uskon, että minne tahansa asiakasyritykseen IT-konsultiksi menenkin, minun on tosi hyvä lähteä rakentamaan omaa osaamista.
Java syyslukukausi 2017Sonja Vojnovic
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitse pääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito. Academystä sain kaipaamiani eväitä myös toiminnan muutoksen tukemiseen työelämässä!
Java syyslukukausi 2017Mika Le Gall