Gör testet

Konsultit 

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Haluaisitko aloittaa uran IT-alalla, mutta et vielä osaa koodata? Me autamme sinua ylittämään itsesi 12 viikossa - kunhan ensin läpäiset testimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!
Tee testit
Lähetä muistutus

Lämna din ansökan senast:

2019-06-16

Examen:

Start:

2019-12-20

2019-09-30

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

20.12.2019

30.9.2019

Esiopintojakso 2.9.-30.9.2019

Miksi koodariksi?

Koodaaminen on digitaalista luomistyötä: mitä ikinä haluatkaan tehdä, koodin avulla se on mahdollista. Sama mahdollisuuksien laajuus pätee IT-osaajan tulevaisuudennäkymiin: kasvavalla alalla riittää töitä, opittavaa, haasteita ja monipuolisia tehtäviä ja rooleja.

Lue, kuinka Vilma-Lotta, Roosa ja Olli kiihdyttivät työelämän eturiviin!

Mitä opin 12 viikossa?

Käytännönläheisen intensiivikoulutuksen aikana rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla: opit joukon teknologioita sekä muita ohjelmistokehittämiseen ja IT-projektien parissa työskentelemiseen liittyviä taitoja.

Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Academyssa järjestetään syksyllä kaksi full stack -koodikoulutusta, eli opit koodaamaan kokonaisvaltaisesti sekä front end- että back end -puolella. Toisessa koulutuksessa pääohjelmointikielenä on Microsoftin kehittämä C# ja toisessa JavaScript. Molemmissa koulutuksissa opit mm.

  • koodaamaan joko C#- tai JavaScript-kielellä
  • työskentelemään modernin ohjelmistokehitysprosessin mukaan ketterillä menetelmillä
  • vuorovaikutustaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Mikä kieli?

Koulutuksen pääkieli ei juurikaan vaikuta tulevaan urapolkuusi: molempien kielien pohjalta on helppo oppia muita ohjelmointikieliä myöhemmin ja osaamisesi muotoutuu uralla vastaan tulevien projektien mukaan.

Pääset myöhemmin hakuprosessissa esittämään toivomuksen pääohjelmointikielestä. Huomioithan kuitenkin, että hakijatilanteesta riippuen sinulle saatetaan ehdottaa myös toista koulutusta.

Lue 12 syytä, miksi konsulttimme valitsivat Academyn!

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin
asiakasyrityksessä.

Konsulttimme aiemmista koodauskoulutusohjelmista ovat Academyn jälkeen aloittaneet mm. junior-tason ohjelmistokehittäjinä, testaajina, teknisinä projektijohtajina sekä asiakasrajapinnassa työskentelevinä määrittelijöinä.

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakuprosessi tekemällä testit!

Tiesithän, että koulutamme syksyllä myös pilvipalvelukoodareita Tampereella? Tutustu kurssiin!

Tee testit
Lähetä muistutus

Aikataulu:

Hakuaika  20.5.-16.6.2019. Huomioithan,että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!

Startti-ilta  2.9.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua.

Intensiivikoulutus (12 vko) 30.9.-20.12.2019. Koulutus järjestetään Academyn kampuksella Espoon Keilarannassa.

Valmistujaiset  20.12.2019 . Valmistumisen jälkeen konsulteilla on joulun yli kaksi viikkoa palkatonta lomaa.

Ensimmäinen työpäivä  7.1.2019  

Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
”Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.”
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018