Gör testet

Konsultit 

LeaseGreen Academy

LeaseGreen Academy

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Aloita uusi ura LeaseGreenillä ja kehity energiatehokkuuden asiantuntijaksi! Energiatehokkuuden merkitys nyky-yhteiskunnassa kasvaa kovaa vauhtia ja samalla kasvaa myös tarve osaaville tekijöille alalla. Suomen johtava energiapalveluyritys LeaseGreen kouluttaa ja rekrytoi yhteistyössä Academyn kanssa 15 uutta rakennusten energiatehokkuusasiantuntijaa. 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana saat valmiudet suunnitella energiatehokkuusratkaisuja, jotka pienentävät CO2-päästöjä ja säästävät kustannuksia. Koulutuksen jälkeen tulet kasvamaan ja kehittymään uraasi aloittavana energiatehokkuusasiantuntijana LeaseGreenillä.

Lämna din ansökan senast:

2018-04-23

Examen:

Start:

2018-09-07

2018-06-04

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

7.9.2018

4.6.2018

Startti-ilta 8.5, josta alkaa itsenäisen opiskelun jakso. Kesäloma (ei opetusta) ajalla 9.7 - 22.7.2018.

Koulutuksesta

Energiatehokkuutta edistävien toimenpiteiden oppiminen ei tapahdu kädenkäänteessä. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että oikeiden työkalujen ja tukemme avulla tämä on mahdollista. Tätä taustatietoa vasten olemme kehittäneet yhteistyössä LeaseGreenin ja alan parhaiden opettajien kanssa koulutusohjelman, joka mahdollistaa sinulle menestyksekkään uran energiatehokkuusasiantuntijana.

Tiedämme opettajajohtoisen ja käytännönläheisen koulutuksen olevan paras keino oppimiselle. Siksi lähestymistapamme mukaisesti opettaja on paikalla joka päivä ja koko päivän auttaakseen ja valmentaakseen kaikkia konsultteja - niin henkilökohtaisesti kuin ryhmissä. Menestyneeksi konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi opetamme myös konsultin roolissa tarvittavia taitoja: viestintää, myyntitaitoja, projektinvetämistä sekä taloudellista ajattelutapaa.

Koulutuskielenä toimii suomi, joten sinun odotetaan osaavan suomea niin suullisesti kuin kirjallisesti ja se on edellytys koulutusohjelmaan valitsemiselle. Lisäksi sinulla tulisi olla ajokortti, koska työssäsi tulet liikkumaan autolla projektikohteisiin.

Koulutuksen sisältö lyhyesti

  • Rakennusten taloteknisten järjestelmien kokonaisuus: Lämmitys, ilmanvaihto, lämmin käyttövesi, sähkö, jäähdytys ja taloautomaatio
  • Energiatuotanto: Lämpöpumput, aurinkopaneelit
  • Rakennusten energiakulutuksen mallinnus ja optimointi
  • Energiatehokkaiden ratkaisujen suunnittelu
  • Projektien suunnittelu ja johtaminen

Kuinka haen mukaan ohjelmaan? 

Academyyn voi hakea kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta ja koulutamme ohjelmaan valitut henkilöt uuteen ammattiinsa vain kolmessa kuukaudessa. Etsimillämme henkilöillä on analyyttinen ajattelutapa, kiinnostusta tekniikkaa ja energiatehokkuutta kohtaan, hyvät ongelmanratkaisutaidot, itseohjautuva työskentelyote sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä monipuolisessa energiatehokkuusasiantuntijan roolissa tämän jälkeen.

Aikaisemman kokemuksen sijasta keskitymme rekrytointiprosessissamme enemmän oppimispotentiaaliin sekä motivaatioon. Mikäli sinulla kuitenkin on jo joku relevantti teknisen alan koulutus tai työkokemusta, näemme sen luonnollisesti eduksi. Voidaksesi hakea tehtävään, sinun tulee kuitenkin ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme. Saat tiedon testien läpäisemisestä 24 tunnin sisällä ja sähköpostiisi hakulinkin, josta pääset hakemaan mukaan koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. 

Hae Academyyn jo tänään ja aloita uusi urasi LeaseGreenillä energiatehokkuusasiantuntijana! Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä

Vakituinen työpaikka uudelle uralle

Academyn maksuttoman koulutuksen jälkeen työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Academic Workille, ja tulet työskentelemään konsulttina LeaseGreenille. LeaseGreen on suurten kiinteistöjen modernisointeihin ja energiaratkaisuihin erikoistunut suomalainen palveluyritys, joka parantaa asiakkaidensa toiminnan kannattavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Heillä pääset etsimään markkinoilta parhaat ratkaisut ja toteuttamaan energiatehokkuusprojektit niin, että niiden tavoitteet täyttyvät.

LeaseGreenillä tulet työskentelemään aluksi suunnittelun parissa, jossa tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen energiatehokkuustoimenpiteiden kartoittaminen ja projektien suunnittelu. Kun olet saanut kokemusta perusprosessista, voit suuntautua mielenkiintosi ja mahdollisemman aiemman taustasi perusteella myös myyntiin, projektinjohtoon tai elinkaaripalveluihin.

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilaranta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään LeaseGreenin toimistolla Helsingissä osoitteessa Aku Korhosen tie 8 sekä projektikohteissa pääkaupunkiseudulla.

Leasegreen on Suomen johtava energiapalveluyhtiö. Yhtiön palveluksessa työskentelee Suomessa ja Ruotsissa yli 50 talotekniikan asiantuntijaa ja se tarjoaa työtä noin 300 kiinteistöammattilaisen verkostolle. LeaseGreenin kehittämälle palvelumallille on myönnetty useita julkisia tunnustuksia. Yhtiön pääomistajat Tomi Mäkipelto ja Juho Rönni palkittiin syksyllä 2017 vuoden nuorina kasvuyrittäjinä.

On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017