Gör testet

Konsultit 

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Kiinnostaako ura IT-alalla, mutta et vielä osaa koodata? Läpäise vaativat hakutestit ja vakuuta meidät motivaatiollasi, niin opetamme sinut koodaamaan 12 viikossa ja saat vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen.
Tee testit
Lähetä muistutus

Lämna din ansökan senast:

2019-04-09

Examen:

Start:

2019-08-30

2019-06-03

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

30.8.2019

3.6.2019

Esiopintojakso 2.5.-5.6.2019

Koodaaminen on digitaalista luomistyötä: mitä ikinä haluatkaan tehdä, koodaamalla se on mahdollista. Sama mahdollisuuksien laajuus pätee IT-osaajan tulevaisuudennäkymiin: kasvavalla alalla riittää töitä, opittavaa, haasteita ja monipuolisia tehtäviä ja rooleja.

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta oppia koodaamaan Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen – kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden aikana kursseillamme koodataan keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus edellyttää koodariksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessin koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

Mitä Academyssa opitaan 12 viikossa?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Opit joukon teknologioita ja muita ohjelmistokehittämiseen ja IT-projektien parissa työskentelemiseen liittyviä taitoja. Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa...

  • koodaamaan Java-kielellä, jonka pohjalta on helppo oppia myös muita ohjelmointikieliä myöhemmin
  • koodaamaan front end -ratkaisuja JavaScriptin, ReactJS:n, HTML:n ja CSS:n avulla
  • tietokantojen ja pilvipalveluiden käytön perusteet
  • työskentelemään modernin ohjelmistokehitysprosessin mukaan ketterillä menetelmillä
  • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa
Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin
asiakasyrityksessä. Koulutuksen jälkeen kykenet työskentelemään junior-tasoisissa front end-, back
end- ja full stack-tehtävissä ja voit työllistyä eri IT-alan tehtäviin, esimerkiksi junior-tason ohjelmistokehittäjäksi, testaajaksi, tekniseksi projektijohtajaksi tai asiakasrajapinnassa työskenteleväksi määrittelijäksi.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakeminen tekemällä testit!

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös data-analytiikka- ja pilvipalveluosaajia? Tutustu kurssivaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!

Tee testit
Lähetä muistutus

Aikataulu:

Hakuaika päättyy 7.4.2019

Startti-ilta 2.5.2019, joka aloittaa kuukauden mittaisen esiopintojakson.

Itseopiskelujakso kurssin keskellä 8.–14.7.2019

Valmistuminen 30.8.2019

Ensimmäinen työpäivä 2.9.2019

”Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.”
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017