Gör testet

Konsultit 

Kouluttaudu pilvipalveluosaajaksi ja aloita ura IT-alalla

Kouluttaudu pilvipalveluosaajaksi ja aloita ura IT-alalla

Haluaisitko päästä työskentelemään internet-ajan mullistavimman ilmiön pariin? Kouluttaudu Amazon Web Services -pilvipalveluosaajaksi 12 viikossa ja aloita kiinnostavien asiakasprojektien ja lähes loputtomien kehittymismahdollisuuksien täyteinen ura pilvipalveluiden parissa.
Tee hakutestit
Lähetä muistutus

Lämna din ansökan senast:

2019-04-07

Examen:

Start:

2019-08-30

2019-06-02

Valmistuminen

Koulutus alkaa

30.8.2019

2.6.2019

Startti-ilta 6.5.2019, joka aloittaa kuukauden mittaisen esiopintojakson. Kurssin aikana itseopiskelujakso 8.–14.7.

Pilvipalvelut ovat mullistaneet maailmaa merkittävästi
lyhyessä ajassa. Siirtymistä fyysisistä palvelimista ja konesaleista joustavaan
ja kustannustehokkaaseen pilviteknologiaan voidaankin pitää mullistavimpana
tietoteknisenä harppauksena sitten internetin keksimisen. Ei siis ole ihme,
että pilvipalveluosaajia tarvitaan jatkuvasti enemmän.

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta kouluttautua Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella Amazon Web Services -pilvipalveluosaajaksi ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen - kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

ACADEMY ON KIIHDYTYSKAISTASI UUDELLE URALLE

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden pituisilla kursseillamme käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus ja vakituisen työpaikan saaminen sen jälkeen edellyttää pilvipalveluosaajaksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa oppimisvalmiuksia mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessin koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

MITÄ ACADEMYSSA OPITAAN 12 VIIKOSSA?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi pilvipalveluiden parissa. Opit teknologioita ja työkaluja, joiden avulla voit työskennellä Amazon Web Services -pilvipalvelualustan ja siihen liittyvien integraatioiden parissa. Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

- käyttämään keskeisimpiä AWS-työkaluja ja ymmärtämään, mikä on oikea
työkalu erilaisten ratkaisujen toteuttamiseen

- pystyttämään itsenäisesti verkkosovellusympäristön AWS:n avulla

- hahmottamaan ja tuntemaan keskeisimmät pilvipalveluarkkitehtuurit ja suunnittelemaan integraatioita arkkitehtuuritasolla

- tuntemaan tietoliikenneverkkojen perusteet AWS:ssa ja soveltamaan niitä yksinkertaisiin arkkitehtuureihin

- tuntemaan yleisimmät tietokannat ja sen, mitä käytetään milloin ja miksi

- ohjelmoinnin perusteet pilvessä ja ketterät menetelmät

- tarvittavat taidot tietoturvaan liittyen ja ymmärrät niiden tärkeyden pilvessä

- vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina 

Kurssin aikana tulet suorittamaan AWS:n Associate-tason Solutions Architecht -sertifikaatin.

MIHIN TYÖLLISTYN KOULUTUKSEN JÄLKEEN?

Koska pilvipalveluiden käyttö kasvaa jatkuvasti, osaajista on suuri kysyntä. Urasi alussa pääset esimerkiksi pystyttämään infrastruktuureja ja muokkaamaan niitä asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Taitojen karttuessa voit edetä kiinnostuksesi johdattamana monipuolisesti erilaisiin tehtäviin, esimerkiksi arkkitehtuurien suunnittelun pariin.

Pilvipalveluluokalta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Luokan suunnittelussa on ollut mukana useita yhteistyökumppaneita, muun muassa Cybercom, Digia ja Fortum. Osa konsulteista työllistyy näihin yrityksiin, osan asiakastoimeksianto varmistuu koulutuksen aikana.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakeminen tekemällä testit!

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös analytiikkaosaajia ja koodareita? Tutustu kurssivaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!

Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017