Gör testet

Konsultit 

IT -konsultiksi CGI:lle tai Telialle

IT -konsultiksi CGI:lle tai Telialle

Oletko utelias oppimaan, kuinka yritykset toimivat ja kehittämään niiden toimintatapoja entistä fiksummiksi? Academyn maksutomassa 12 viikon intensiivikoulutuksessa sukellat ServiceNow-teknologian maailmaan, minkä jälkeen työllistyt IT-konsultiksi Telialle tai CGI:lle!

Lämna din ansökan senast:

2018-11-03

Examen:

Start:

2019-03-29

2019-01-07

2018-11-03

Hae viimeistään

Valmistuminen

Koulutus alkaa

2019-03-29

2019-01-07

Startti-ilta Academy-kampuksella Espoossa 3.12., mistä alkaa itsenäisen esiopiskelun jakso

Koulutuksesta

Digitaalisen transformaation edelläkävijät CGI ja Telia yhdistävät voimansa uusien osaajien kouluttamiseksi ja rekrytoimiseksi. Academy kouluttaa nyt kokonaisen luokan maailman innovatiivisimman yrityksen (Forbes 2018) ServiceNow-palvelun- ja tiedonhallintajärjestelmän osaajia, jotka työllistyvät IT-konsulteina Telialle ja CGI:lle auttamaan digitalisaation tuomien haasteiden ratkomisessa sekä prosessien ja palveluiden automatisoinnissa. 

Tutustu uuteen ohjelmaan ja hae mukaan!

Koulutuksen sisältö

• ServiceNow –palvelunhallinta-alusta: integraatiot, konfigurointi ja raportointi, testaus ja verifikaatiot

• JavaScript ja ServiceNow -alustan kustomointi

• Vaatimusmäärittely ja hallinta

• Tietokantojen toiminta ja käyttäminen

• Palveluiden hallinta ja johtaminen: ITIL ja IT4IT

• Ketterät menetelmät (mm. Scrum)

• Käyttäjäystävällinen suunnittelu (UX)

Menestyneeksi IT -konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi koulutamme myös muita IT –konsultin roolissa tarvittavia taitoja, kuten viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, myyntiä sekä projektinjohtoa. Lisäksi kurssin aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -sertifikaatin. Koulutuskielenä on suomi ja englanti.

Vakituinen työpaikka IT-konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina Academic Workilla. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään IT -konsulttina joko CGI:llä tai Telialla ja suunnittelemaan ja toteuttamaan ServiceNow-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja.

CGI:llä tulet osallistumaan eri tyyppisiin ServiceNow-asiakasprojekteihin, joissa pääset toteuttamaan käyttöönotto- ja kehitystyötä asiakkaille, esimerkiksi konfiguroimaan mm. loppukäyttäjän itsepalveluita, palvelupisteen työprosesseja sekä liityntöjä kolmansien osapuolten järjestelmiin.

Telialla puolestaan pääset työskentelemään osana DevOps-tiimiä suunnittelemaan ja toteuttamaan ServiceNow-toiminnallisuuksia. Osa kurssille valituista tulee lisäksi myös työskentelemään Service Integration and Management (SIAM) alueen kehitystehtävissä, palveluketjujen integrointien rakentamisessa sekä muissa yritysasiakasratkaisuprojekteissa.

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Etsimällämme henkilöllä on hyvät ongelmanratkaisutaidot, itseohjautuva työskentelyote sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT -konsultin roolissa tämän jälkeen. Haluat sitoutua asiakastyöhön,  työskentelet mielelläsi muiden kanssa ja haluat oppia heiltä sekä kehittää omaa osaamistasi.  

Academyyn voi hakea kuitenkin kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä rekrytointi Academyyn keskittyy oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin ja motivaatioon. Voidaksesi hakea tehtävään, sinun tuleekin ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme, jotka pääset tekemään tästä linkistä.

Läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Mainitsethan hakemuksessasi myös toiveesi siitä, haluaisitko työskennellä valmistumisesi jälkeen Telialla vai CGI:llä. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelulla, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

Edellytämme moitteetonta taustaa ja koulutukseen valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä!

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Academic Workin kautta CGI:llä tai Telialla pääkaupunkiseudulla.

ServiceNow

ServiceNow:n ympärille on rakentunut suosittu ja kehittyvä palvelunhallinnan ekosysteemi ja järjestelmän tavoitteena on tehdä yritysten ja niiden työntekijöiden arjesta helpompaa ja automatisoidumpaa.

Minua kiinnostaa teknologian luomat tulevaisuuden mahdollisuudet sekä liiketoiminnan kehittäminen.
Java syyslukukausi 2017Riina Purovesi
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitse pääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito. Academystä sain kaipaamiani eväitä myös toiminnan muutoksen tukemiseen työelämässä!
Java syyslukukausi 2017Mika Le Gall
Haluan yhdistää Academystä saamani koulutuksen tapahtumatuotannon palveluiden kehittämiseen. Uskon, että minne tahansa asiakasyritykseen IT-konsultiksi menenkin, minun on tosi hyvä lähteä rakentamaan omaa osaamista.
Java syyslukukausi 2017Sonja Vojnovic