Gör testet

Konsultit 

IT -konsultiksi CGI:lle tai Telialle

IT -konsultiksi CGI:lle tai Telialle

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Oletko utelias ongelmanratkaisija, innostutko uusista innovaatioista ja haluaisit hypätä digitaalisen muutoksen aallonharjalle kehittämään yritysten toimintatapoja entistä fiksummiksi? Academyn maksuttomassa 12 viikon intensiivikoulutuksessa sukellat ServiceNow-teknologian maailmaan, minkä jälkeen työllistyt IT-konsultiksi Telialle tai CGI:lle!

Lämna din ansökan senast:

2018-11-10

Examen:

Start:

2019-03-29

2019-01-07

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

29.3.2019

7.1.2019

Startti-ilta Academy-kampuksella Espoossa 3.12., mistä alkaa itsenäisen esiopiskelun jakso

Koulutuksesta

Digitaalisen transformaation edelläkävijät CGI ja Telia yhdistävät voimansa uusien osaajien kouluttamiseksi ja rekrytoimiseksi. Academy kouluttaa nyt kokonaisen luokan maailman innovatiivisimman yrityksen (Forbes 2018) ServiceNow-palvelun- ja tiedonhallintajärjestelmän osaajia, jotka työllistyvät IT-konsulteina Telialle ja CGI:lle auttamaan digitalisaation tuomien haasteiden ratkomisessa sekä prosessien ja palveluiden automatisoinnissa. 

Tutustu uuteen ohjelmaan ja hae mukaan!

Koulutuksen sisältö

• ServiceNow –palvelunhallinta-alusta: integraatiot, konfigurointi ja raportointi, testaus ja verifikaatiot

• ServiceNow Fundamentals -sertifikaatti

• JavaScript ja ServiceNow -alustan kustomointi

• Vaatimusmäärittely ja hallinta

• Tietokantojen toiminta ja käyttäminen

• Palveluiden hallinta ja johtaminen: ITIL ja IT4IT

• Ketterät menetelmät (mm. Scrum)

Menestyneeksi IT -konsultiksi kasvaminen vaatii kuitenkin muutakin kuin koulutuksen takaamaa teknistä osaamista: siksi koulutamme myös muita IT –konsultin roolissa tarvittavia taitoja, kuten viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, myyntiä sekä projektinjohtoa. Koulutuskielenä toimii suomi ja englanti.

Vakituinen työpaikka IT-konsulttina

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina Academic Workilla. Valmistumisen jälkeen työnantajasi on Academic Work, ja tulet työskentelemään IT -konsulttina joko CGI:llä tai Telialla ja suunnittelemaan ja toteuttamaan ServiceNow-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja.

CGI:llä tulet osallistumaan eri tyyppisiin ServiceNow-asiakasprojekteihin, joissa pääset toteuttamaan käyttöönotto- ja kehitystyötä asiakkaille, esimerkiksi konfiguroimaan mm. loppukäyttäjän itsepalveluita, palvelupisteen työprosesseja sekä liityntöjä kolmansien osapuolten järjestelmiin.

Telialla puolestaan pääset työskentelemään osana DevOps-tiimiä suunnittelemaan ja toteuttamaan ServiceNow-toiminnallisuuksia. Osa kurssille valituista tulee lisäksi myös työskentelemään Service Integration and Management (SIAM) alueen kehitystehtävissä, palveluketjujen integrointien rakentamisessa sekä muissa yritysasiakasratkaisuprojekteissa.

Kuinka haen mukaan ohjelmaan?

Aikaisemman työkokemuksen sijaan keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliisi sekä motivaatioosi. Voidaksesi hakea tehtävään, sinun tuleekin ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme, jotka kannattaa tehdä saman tien tästä linkistä.

Olet etsimämme henkilö, jos:

olet motivoitunut aloittamaan uran IT-alalla

olet utelias oppimaan ja kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä digitalisaation mahdollistamin keinoin

sinulla on kunnianhimoa menestyä vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT-konsultin roolissa.

haluat sitoutua asiakastyöhön, työskentelet mielelläsi muiden kanssa ja haluat oppia heiltä sekä kehittää omaa osaamistasi IT-konsulttina

sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä itseohjautuva työskentelyote

Tehtävään edellytetään moitteetonta taustaa ja valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit hakea mukaan koulutusohjelmaan. Mainitsethan hakemuksessasi myös toiveesi siitä, haluaisitko työskennellä valmistumisesi jälkeen Telialla vai CGI:llä. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, joka alkaa puhelinhaastattelulla, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

Aloita hakuprosessi ja tee testit täällä!

Koulutuspaikka

Koulutus on kokoaikainen ja se järjestetään Academyn Kampuksella Keilarannassa, osoitteessa Keilanta 6, 02150 Espoo. Koulutuksen jälkeen tulet työskentelemään Academic Workin kautta CGI:llä tai Telialla pääkaupunkiseudulla.

ServiceNow

ServiceNow:n ympärille on rakentunut suosittu ja kehittyvä palvelunhallinnan ekosysteemi ja järjestelmän tavoitteena on tehdä yritysten ja niiden työntekijöiden arjesta helpompaa ja automatisoidumpaa. ServiceNow on Saas (Software as a Service) yritys, jonka palvelunhallinta-alusta mahdollistaa erilaisten palveluiden ja  prosessien, kuten HR:n, IT:n, talouden ja asiakaspalvelun, digitaalisaation ja automaation.

Kun aloitin työt Academysta valmistumisen jälkeen, pääsin heti toisena työpäivänä tekemään oikeita, asiakkaalle laskutettavia töitä. Se kertoo siitä, että Academyn jälkeen töihin ei mennä tutustumaan, vaan ihan oikeasti tekemään – ja se on ollut parasta.
Sonja VojnovicJava syyslukukausi 2017
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017