Gör testet

Konsultit 

Aloita ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä 12 viikon intensiivikoulutuksella

Aloita ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä 12 viikon intensiivikoulutuksella

Haku tähän koulutusohjelmaan on päättynyt. Tutustu tämänhetkiseen koulutustarjontaan ja ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa täällä!
Haluaisitko oppia ratkomaan inhimillisiä ongelmia teknologian avulla? Nautitko monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisesta? Sukella 12 viikon intensiivikoulutuksessa maailman innovatiivisimman teknologian maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura siltana IT:n ja muun organisaation välissä!
Tee testit
Lähetä muistutus

Lämna din ansökan senast:

2019-05-12

Examen:

Start:

2019-09-27

2019-07-01

Two female coworkers with laptops working together in the lounge area at Bombayworks Stockholm office

Valmistuminen

Koulutus alkaa

27.9.2019

1.7.2019

Esiopintojakso 4.6.- 30.6.2019

Digitalisaatio ei ole yrityksissä enää vain trendisana tai IT-osaston projekti vaan koko organisaation lävistävä ilmiö – toimialasta riippumatta. SiksI organisaatioissa on kasvava tarve liiketoimintaymmärryksellä ja teknologisella osaamisella varustetuille ihmisille, jotka rakentavat siltaa IT:n ja muun organisaation välille. Tämä tapahtuu tuomalla yrityksen prosesseja tähän päivään digitaalisten järjestelmien avulla.

Tällä hetkellä yksi kuumimmista sillanrakennustyökaluista on viime vuonna maailman innovatiivisimmaksi yritykseksi valittu ServiceNow. Sen avulla voidaan rutiinitehtäviä automatisoimalla nopeuttaa organisaation prosesseja ja vapauttaa työntekijöiden aikaa oleellisempiin, ajattelua vaativiin tehtäviin. Helposti lähestyttävän ja joustavan alustan suosio kasvaa vauhdilla ja osaajat menevät työmarkkinoilla kuin kuumille kiville. Lue blogistamme, mistä ServiceNow-teknologiassa on kysymys!

Unelmatyö bisneksestä ja teknologiasta kiinnostuneelle alanvaihtajalle

Koska ServiceNow:n parissa työskentelemisen ytimessä on yritysten tarpeiden tunnistaminen ja ratkaisujen löytäminen, ServiceNow tarjoaa unelmatyön liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat aloittaa uran IT:n ja bisneksen välimaastossa. ServiceNow:n parissa oppii koodaamaan, mutta syvälle konepellin alle menemisen sijaan keskiössä on arjen ongelmien ratkominen teknologian avulla.

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta kouluttautua Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella ServiceNow-osaajaksi ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen - kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden pituisilla kursseillamme käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus ja vakituisen työpaikan saaminen sen jälkeen edellyttää ServiceNow-osaajaksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa oppimisvalmiuksia mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessin koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

Mitä Academyssa opitaan 12 viikossa?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Opit runsaan käytännön harjoittelun myötä ServiceNow:n teknisen puolen, minkä lisäksi valmennamme sinua myös liiketoimintaymmärryksen ja roolissa tarvittavien soft skillien kehittämisessä. Kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

  • ymmärtämään yritysten haasteita ja kehittämään niihin ratkaisuja ServiceNow-alustan avulla
  • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen osana ratkaisuja
  • liittämään ServiceNow:n yrityksen muihin järjestelmiin, esimerkiksi pilveen (integraatiot)
  • koodaamaan JavaScriptillä ja konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow -alustaa kestävästi
  • vaatimusten määrittelyn periaatteet: asiakkaiden tarpeiden rajaaminen ja ongelman kääntäminen määrittelyksi ja ServiceNow-ratkaisuksi
  • palveluiden hallinnan ja johtamisen perusteet: ITIL ja IT4IT
  • työskentelemään ketterillä menetelmillä (mm. Scrum)

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi saat ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Osa konsulteista työllistyy Sofigatelle ja osa toiselle ServiceNow-asiakkaallemme.

ServiceNow-osaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden liiketoimintahaasteiden tunnistaminen, ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi sekä alustan ylläpito. Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, joita seuraavat haastavammat senior-tason tehtävät. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta uraa? Aloita hakeminen tekemällä testit!

Tee testit
Lähetä muistutus

Aikataulu:

Hakuaika päättyy 5.5.2019

Startti-ilta 4.6.2019, joka aloittaa kuukauden mittaisen esiopintojakson.

Itseopiskelujakso kurssin keskellä 29.7.–2.8.2019

Valmistuminen 27.9.2019

Ensimmäinen työpäivä 30.9.2019

Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
Mika Le GallJava syyslukukausi 2017
On ihan älytöntä ajatella, että vain vuosi sitten olen vanhoissa töissä pähkäillyt ja tuskaillut, että hitto, jotain pitäisi tehdä. Ja nyt sitten vuosi myöhemmin voin todeta, että olen tehnyt jotain oikein. Ainakin toistaiseksi tämä tuntuu juuri oikealta ja tosi hyvältä päätökseltä. En ole hetkeäkään katunut, en ihan rehellisesti hetkeäkään.
Heidi NurminenJava kevätlukukausi 2018
”Jos tämä 3 kuukautta on jotain opettanut niin sen, että kaiken voi oppia oikealla asenteella. Ekalla viikolla tuntui, että tietomäärä kaatuu päälle, mutta sitten, kun koko ajan tulee uutta, oppimiseen harjaantuu ihan eri tavalla.”
Tatu VahteriC#.NET kesälukukausi 2018