Takaamme juuri oikean osaamisen

Jarruttaako työmarkkinoiden osaamisvaje yrityksesi kasvua? Useat yritykset työskentelevät sektoreilla, joissa ammattitaitoisen työvoiman kysyntä ylittää tarjonnan. Academyn Accelerated Learning -ohjelma auttaa korjaamaan osaamisvajeen nopeasti - kiitos räätälöidyn ja tehokkaan koulutuksen. Vain kuudessa kuukaudessa voimme rekrytoida ja kouluttaa edellytystenne mukaisia ammattilaisia IT-alalle, johon on haasteellista löytää työntekijöitä tällä hetkellä.

OECD:n raporttien mukaan Suomi ja työelämän vaatimukset kehittyvät erittäin nopeasti. Perinteiset koulutusohjelmat tarvitsevat rinnalleen uusia malleja, jotka vastaavat nopeasti työmarkkinoiden kysyntään. Accelerated Learning -malli tuottaa yhä enemmän ja nopeammin täsmäosaajia. Etenkin koodausosaamisen tarve kasvaa ja alalla vallitsee todellinen osaajapula.

Päätimme tuoda Suomeen Academyn, joka on Accelerated Learning - koulutusohjelmia tarjoava organisaatio. Koulutamme IT-konsultit alalle, jossa osaamiselle on suuri kysyntä. Koulutukset toteutetaan 12 viikossa, ja ne voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Meillä on jo Ruotsissa paljon asiakkaita, jotka ovat varmistaneet tulevaisuuden osaamisensa ohjelmamme avulla.

Tehokas koulutusmalli

Nopean tahdin, aktiivisen oppimisen, jatkuvan tiimityöskentelyn sekä jatkuvan vuoropuhelun vuoksi koulutuksemme ovat tehokkaita. Tämä luo sitoutuneita osallistujia ja mahdollistaa vankan kehityksen. Koulutusohjelmat suunnitellaan yhteistyössä opettajiemme kanssa, jotka ovat omien alojensa arvostettuja asiantuntijoita. Räätälöimme yhdessä koulutuspaketin, jossa tulee olemaan niin yliopistomaailman kuin menestyksekkäiden ammattikoulutusten tärkeimmät työvälineet. Lue lisää koulutusmallistamme ja kiihdytetystä oppimisesta tai ota yhteys jukka.pulkkinen@academicwork.fi.

Laajennamme asiakaskuntaamme

Keskitymme aluksi IT-alan koulutukseen, koska Suomen työmarkkinoilla vallitsee arvioiden mukaan pian noin 15 000:n IT-osaajan pula vuoteen 2020 mennessä. Kohtaanto-ongelma laajenee jatkuvasti, sillä perinteisistä koulutusohjemista valmistuneiden IT-henkilöiden määrä ja täsmäosaaminen ei riitä vastaamaan tämän päivän kysyntään.

Ruotsissa teemme yhä enemmän menestyksekästä yhteistyötä myös IT-maailman ulkopuolella. Lue lisää alta yhteistyöstä esimerkiksi Visman, Svea Ekonomin ja Ericsson LSS:n kanssa.

Miksi tekisit yhteistyötä Academyn kanssa?

  • Katse eteenpäin: Rekrytointiprosessimme kiinnittää huomion hakijan huomisen potentiaaliin, ei siihen, mitä hän teki eilen. Tällä tavalla nappaamme parhaat osallistujat.
  • Tehokkuus: Vain 12 viikossa voimme kouluttaa konsultin täysin uuteen tehtävään.
  • Monimuotoisuuden lisääntyminen: Hakemustemme suuri määrä ja avoin rekrytointiprosessi tuottaa yritykselle monimuotoisuutta. Ruotsin Academyssa koulutetuista 35% on naisia.
  • Yksilöllisyys: Voimme luoda täysin uuden koulutuksen ja räätälöidä sen asiakkaiden tarpeiden mukaan
Oletko kiinnostunut tietämään miten Academy voisi toimia yrityksesi yhteistyökumppanina?

Tai ota yhteyttä:
 
Jukka Pulkkinen
Academy Director / Head of Sales
+358 50 447 2747
jukka.pulkkinen@academicwork.fi
3+3
Kuudessa kuukaudessa voimme poistaa yrityksesi osaamisvajeen
Räätälöimme ohjelman yrityksesi tarpeen mukaan kolmessa kuukaudessa - kolmen seuraavan kuukauden jälkeen ovat konsultit valmistuneet.

Tapaa konsulttimme

Jatkossa tulemme järjestämään myös tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia Academyllä. Silloin tapaamme asiakkaita, yrityksiä ja työtovereita. Tarkoituksena on keskustella ja kertoa ajankohtaisista asioista tai vaikkapa tietystä tekniikasta.
No items found.

Räätälöimme osaamisenne

Täsmäkoulutuksemme ovat syntyneet asiakkaidemme kysynnästä. Vaativan rekrytointiprosessin aikana asiakkaamme osallistuvat valintaan, josta etevimmät hakijamme valitaan. Yhdessä räätälöimme koulutuksen, joka valmentaa konsultteja saamaan sellaisen tiedon, mikä täyttää tunnistetun osaamisvajeen.

Menestyksekäs yhteistyö räätälöityjen koulutusohjelmien kanssa on tuonut Academylle Ruotsin mediassa näkyvyyttä. Yksi hyvä esimerkki tästä on yhteistyömme räätälöidystä koulutuksesta Ericsson LSS:lle. Heille täsmäkoulutettiin toiveen mukaisesti kuitutekniikan erikoisosaajia, joista oli akuutti pula työmarkkinoilla.

Academy järjestää räätälöityjä koulutuksia Ericsson LSS:lle

Ericsson Local Services AB, Ericsson AB:n tytäryhtiö, tukeutui Academyn räätälöityihin intensiivikoulutuksiin täyttääkseen kasvavan työtarpeen suunnittelun ja kuitutekniikan saralla. Ensimmäinen koulutukseen otettiin 37 henkilöä, jotka koulutuksen jälkeen pääsivät työskentelemään konsultteina Academyn omistajayrityksessä Academic Workissa.

Huomio! Linkki vie ruotsinkieliselle sivulle.

YHTEISTYÖ­KUMPPANEITAMME

"Yhteistyö Academyn kanssa on jotakin uutta ja juuri sitä, mitä tarvitsemme. Saamme hyvin lyhyessä ajassa avuksi suuren määrän konsultteja, joilla on sekä tarvittava pätevyys että oikeanlaiset ominaisuudet. Konsultit hyppäävät oikeaan työhön heti ensimmäisestä päivästä lähtien, mikä on valtava etu suuressa ja nopeasti muuttuvassa organisaatiossa."
Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering
"Tämä on todella jännittävä konsepti ja merkittävä mahdollisuus juuri heille, jotka ovat jo pidemmän aikaa haaveilleet ohjelmistokehityksestä mutta eivät ole voineet ottaa ensimmäistä askelta pitkien ja hintavien koulutusten vuoksi. Academyn konsultti on yhdistelmä sitoutumista, pelottomuutta ja oppimisen halua, jotka voivat tarttua koko organisaatioon."
Christian Karlsson, Unit Manager Development & Integration and Test
"Olen vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti Academylta saamistamme konsulteista on tullut kehittämistiimimme tuottavia jäseniä."
Stig Johansson, Enterprise Architect

kiihdytetty oppiminen

Accelerated Learning -ohjelmien tuomista Pohjoismaihin on vauhdittanut niiden räjähdysmäinen suosio ja tarve mm. Yhdysvalloissa. Ohjelmilla on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, ja valmistuneita konsultteja. Amerikkalaisten kollegojemme kokemusten pohjalta olemme kehittäneet paikallisten opettajien ja kumppaneiden kanssa juuri Pohjoismaisille markkinoille soveltuvan konseptin. Koulutus toteutetaan bootcamp-menetelmällä 12 intensiiviviikon aikana omissa toimitiloissamme pääkaupunkiseudulla. Toimintamalli perustuu moderniin tutkimukseen, joka on osoittanut nopeatempoisen ja jatkuvan oppimisen menetelmän tehokkaaksi systemaattisine palautteineen ja konkreettisine harjoituksineen.

Tähän asti Academyssa on keskitytty IT-alan ja teknisen alan koulutuksiin, mutta toimintamallia voi soveltaa myös muihin ammattiryhmiin ja toimialoille, joilla täsmäosaamista tarvitaan.

Kysy rohkeasti lisää, niin mietitään yhdessä, olisiko Academy ratkaisu myös sinun toimialasi tarpeisiin:

Jukka Pulkkinen
Head of Sales | Academy Director
jukka.pulkkinen@academicwork.fi

+358 50 447 2747

"Academy on koulutusmuoto, joka täyttää yhteistyökumppaneidemme korkealle asetetut vaatimukset ja auttaa yrityksiä löytämään oikean osaamisen. Tällä tavoin vauhditamme markkinoita ja kehitämme koulutusta. Mallista hyötyvät niin yksilöt, yritykset kuin yhteiskuntakin."
Micael Holmström, Managing Director, Academy