Schluss mit der Suche nach raren IT-Talenten. Formen Sie Ihre eigenen!

Film ansehen

Takaamme juuri oikean osaamisen!

Räätälöityä osaamista kolmessa kuukaudessa

Jarruttaako IT-alan osaamisvaje yritystäsi? Academyllä on ratkaisu tähän. Kuudessa kuukaudessa koulutamme IT-konsultteja, kiitos käytännönläheisen oppimisen, tiimiyhteistyön ja jatkuvan vuoropuhelun - kutsumme tätä nimellä Accelerated Learning. Tällä tavoin olemme auttaneet monia työnantajia jo yli 300 työpaikan täyttämisessä. Ota yhteyttä tulevaisuuden kouluun ja tilaa juuri teille räätälöityä IT-osaamista jo tänään.

Tässä ratkaisumme:

1. TARKKA REKRYTOINTIPROSESSI

Rekrytointiprosessin aikana valitsemme määrätietoisia henkilöitä, jotka omistavat opiskelualaan tarvittavat kognitiiviset kyvyt. Henkilöiden motivoituneisuus ja huomisen potentiaali puhuvat enemmän kuin CV ja se, mitä työkokemusta heillä on.  Monet hakijoista käyttävät tätä mahdollisuutta alan vaihtamiseen. Tämä prosessi antaakin mahdollisuuden IT-alalle siirtymisestä laajemmalle kohderyhmälle.

2. accelerated learning - kolmen kuukauden spurtti

Koulutusohjelman aikana kaikki opiskelijat ohjelmoivat 500 tuntia - tämä on yhtä paljon kuin perinteisen kolmivuotisen IT-koulutuksen aikana. Tämä toimii loistavasti, kiitos niin kutsuttuun bootcamp-menetelmään sovellettu oppimismuotoomme, Accelerated Learning. Tähän malliin kuuluu, että keskitymme kaikkeen konkreettiseen, joka on tärkeää tähän työhön - tämän varmistamme muunmuuassa alansa tuntevilla opettajilla.

3. valmiina töihin

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat työsopimuksen IT-konsulttina Academic Workilla. Vain kuudessa kuukaudessa voimme rekrytoida ja kouluttaa edellytystenne mukaisia ammattilaisia IT-alalle, jotka ovat arvokkaana osana tiimiä ensimmäisestä päivästä lähtien. Tulevaisuuden kouluna kehitämme pitkäntähtäimen ratkaisuja - 12 viikossa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Academyyn!

 Ring oss
020 37 38 40
 Ring oss
020 37 38 40
lähetä sähköpostia

kokemuksia academystä

Markus Hogsved, Hogia

 Asiakkkaan kokemuksia: Hogialla on jo pitempään ollut vaikeuksia löytää heille sopivaa ja tarvittavaa osaamista IT-alalla.

Academyllä on mahtava ratkaisu IT-alan osaamisvajeen korjaamiseen. Uusia mahdollisuuksia kouluttautua tällä alalla, eikä aikaisemmalla koulutustasolla tai työkokemuksella ole väliä. Odotamme innolla millaisia kandidaatteja koulutusohjelmaan osallistuu!
Työn ohessa ei kolmen lapsen isänä ole ollut enää kapasiteettia suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa. Julkisella sektorilla työskennellessä se on ollut työuran hallinnassa ohitsepääsemätön jarruttaja. Academyn tarjoama kiihdytetyn oppimisen väylä mahdollisti kiitoradan siitä eteen päin, koodaaminen kun on kansalaistaito.
  • Katse eteenpäin: Rekrytointiprosessimme kiinnittää huomion hakijan huomisen potentiaaliin, ei siihen, mitä hän teki eilen. Tällä tavalla nappaamme parhaat osallistujat.
  • Tehokkuus: Vain 12 viikossa voimme kouluttaa konsultin täysin uuteen tehtävään.
  • Monimuotoisuuden lisääntyminen: Hakemustemme suuri määrä ja avoin rekrytointiprosessi tuottaa yritykselle monimuotoisuutta. Ruotsin Academyssa koulutetuista 35% on naisia.
  • Yksilöllisyys: Voimme luoda täysin uuden koulutuksen ja räätälöidä sen asiakkaiden tarpeiden mukaan
500
tuntia koodaamista IT -kursseilla

Sama intensiivisyys ja käytännönläheisyys pätee kaikkiin ohjelmiimme.

Juuri oikeanlaista osaamista

Jarruttaako työmarkkinoiden osaamisvaje yrityksesi kasvua? Useat yritykset työskentelevät sektoreilla, joissa ammattitaitoisen työvoiman kysyntä ylittää tarjonnan. Academyn Accelerated Learning -ohjelma auttaa korjaamaan osaamisvajeen nopeasti - kiitos räätälöidyn ja tehokkaan koulutuksen. Vain kuudessa kuukaudessa voimme rekrytoida ja kouluttaa edellytystenne mukaisia ammattilaisia IT-alalle, johon on haasteellista löytää työntekijöitä tällä hetkellä.

OECD:n raporttien mukaan Suomi ja työelämän vaatimukset kehittyvät erittäin nopeasti. Perinteiset koulutusohjelmat tarvitsevat rinnalleen uusia malleja, jotka vastaavat nopeasti työmarkkinoiden kysyntään. Accelerated Learning -malli tuottaa yhä enemmän ja nopeammin täsmäosaajia. Etenkin koodausosaamisen tarve kasvaa ja alalla vallitsee todellinen osaajapula.

Päätimme tuoda Suomeen Academyn, joka on Accelerated Learning - koulutusohjelmia tarjoava organisaatio. Koulutamme IT-konsultit alalle, jossa osaamiselle on suuri kysyntä. Koulutukset toteutetaan 12 viikossa, ja ne voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Meillä on jo Ruotsissa paljon asiakkaita, jotka ovat varmistaneet tulevaisuuden osaamisensa ohjelmamme avulla.

Tehokas koulutusmalli

Nopean tahdin, aktiivisen oppimisen, jatkuvan tiimityöskentelyn sekä jatkuvan vuoropuhelun vuoksi koulutuksemme ovat tehokkaita. Tämä luo sitoutuneita osallistujia ja mahdollistaa vankan kehityksen. Koulutusohjelmat suunnitellaan yhteistyössä opettajiemme kanssa, jotka ovat omien alojensa arvostettuja asiantuntijoita. Räätälöimme yhdessä koulutuspaketin, jossa tulee olemaan niin yliopistomaailman kuin menestyksekkäiden ammattikoulutusten tärkeimmät työvälineet.

Laajennamme asiakaskuntaamme

Keskitymme aluksi IT-alan koulutukseen, koska Suomen työmarkkinoilla vallitsee arvioiden mukaan pian noin 15 000 IT-osaajan pula vuoteen 2020 mennessä. Kohtaanto-ongelma laajenee jatkuvasti, sillä perinteisistä koulutusohjemista valmistuneiden IT-henkilöiden määrä ja täsmäosaaminen ei riitä vastaamaan tämän päivän kysyntään.

Ruotsissa teemme yhä enemmän menestyksekästä yhteistyötä myös IT-maailman ulkopuolella. Lue lisää alta yhteistyöstä esimerkiksi Visman, Svea Ekonomin ja Ericsson LSS:n kanssa.

yhteistyökumppaneitamme

Academyllä on mahtava ratkaisu IT-alan osaamisvajeen korjaamiseen. Uusia mahdollisuuksia kouluttautua tällä alalla, eikä aikaisemmalla koulutustasolla tai työkokemuksella ole väliä. Odotamme innolla millaisia kandidaatteja koulutusohjelmaan osallistuu!
Markus Hogsved, Hogia
"Yhteistyö Academyn kanssa on jotakin uutta ja juuri sitä, mitä tarvitsemme. Saamme hyvin lyhyessä ajassa avuksi suuren määrän konsultteja, joilla on sekä tarvittava pätevyys että oikeanlaiset ominaisuudet. Konsultit hyppäävät oikeaan työhön heti ensimmäisestä päivästä lähtien, mikä on valtava etu suuressa ja nopeasti muuttuvassa organisaatiossa."
Thomas Grundsten, Head of Build & Engineering Ericsson LSS
"Tämä on todella jännittävä konsepti ja merkittävä mahdollisuus juuri heille, jotka ovat jo pidemmän aikaa haaveilleet ohjelmistokehityksestä mutta eivät ole voineet ottaa ensimmäistä askelta pitkien ja hintavien koulutusten vuoksi. Academyn konsultti on yhdistelmä sitoutumista, pelottomuutta ja oppimisen halua, jotka voivat tarttua koko organisaatioon."
Christian Karlsson, Unit Manager Development & Integration and Test